04 / 05 / 2024

Diyarbakır Atık Yönetim Tesisi son durum

Diyarbakır Atık Yönetim Tesisi son durum

Diyarbakır Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Diyarbakır'da Depremde Yıkılan Galeria Sitesi İçin Bilirkişi Raporu Tamamlandı: Çökmenin nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği siteye ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

Diyarbakır Atık Yönetim Tesisi son durum Haberi

Diyarbakır Atık Yönetim Tesisi son durum


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin inşaat çalışmalarının yüzde 50’sini tamamladı.


Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Deniz Kıraç, Çınar’ın Sevindik Mahallesi’nde inşaatı devam eden, Büyükşehir, Bağlar, Yenişehir, Kayapınar, Sur, Dicle, Eğil, Ergani, Bismil, Hani ve Çınar Belediyesi’nin katı atık sorununu çözecek tesisin inşaatı hakkında bilgi verdi.


İnşaatın 1277 dönümlük alanda sürdüğünü ve çalışmaların Nisan 2017’de tamamlanacağını söyleyen Kıraç, proje kapsamında 5 adet aktarma istasyonu, 4 adet mevcut evsel katı atık depolama sahasının rehabilitasyonu, gaz toplama (elektrik enerjisi üretimi) tesisi, sızıntı suyu arıtma tesisi, tıbbi atık sterilizasyon tesisi ve ambalaj atıkları ayırma tesisi yapılacağını ifade etti. 34 milyon avroya mal olacak tesisle belediyelerin sınırları içindeki katı atık sorunu, geri kazanım, işleme ve bertaraf aşamalarının...