08 / 05 / 2024

Diyarbakır Büyükşehir projeleri

Diyarbakır Büyükşehir projeleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Kayseri Büyükşehir'den 620 milyon TL'lik yüzlerce yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreni ile Kayserililerin hizmetine sunulacak.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek için Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci birleşimi yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bir toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Diyarbakır Büyükşehir projeleri Haberi

Diyarbakır Büyükşehir projeleri


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı. 2014’te temeli atılan Kültür ve Kongre Merkezi, 2015’te temeli atılan Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaatına devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı, Elazığ Caddesi Yol Genişletme ve Düzenleme Projesi’ni ise DEDAŞ’ın elektrik direklerini yeraltına alma işlemini geciktirmesi nedeniyle tamamlayamadı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan, geçen yıl yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Uçan, 2014 yılında başlayan projelerin çalışmalarına 2015 yılında devam edildiğini, Mahabad Bulvarı’nda kaldırım düzenlemesi, bisiklet yolu, yürüyüş parkuru ve cadde düzenlemesinin tamamlandığını kaydetti. En büyük projelerinden biri olan Kültür ve Kongre Merkezi’nin yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Uçan, Kültür...