29 / 04 / 2024

diyarbakır büyükşehir yol yatırımları

diyarbakır büyükşehir yol yatırımları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'a 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinin en büyük payını 155 milyon lirayla yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına ayırdı.

Diyarbakır'da 42 kilometre yeni imar yolu açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl kent merkezinde 270 bin ton asfalt dökerek, 8 metre uzunluğunda 8 cm kalınlığında 170 km yol asfaltladı, 42 kilometre imar yolu açarak altyapı ve üstyapı işlerini tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

Kayseri Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi dün toplandı. Gerçekleştirilen toplantıda 66 gündem maddesi görüşüldü ve tamamı oy birliği ile kabul edildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda imar görüşüldü. Büyükşehir bir toplantısını 18 Nisan'da gerçekleştirecek.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planları masaya yatırıldı.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde monoray tartışması!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündeminde yapımından vazgeçilen monoray projesi vardı. Toplantıda monoray projesi de yapılmaması da eleştirildi.

Hatay Büyükşehir Meclisi'nde 37 madde görüşüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda 41 maddeden 37 maddesi görüşüldü. Toplantı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

diyarbakır büyükşehir yol yatırımları Haberi

diyarbakır büyükşehir yol yatırımları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.


Program doğrultusunda 10 Mayıs’ta asfalt sezonunu açan ekipler, asfalt çalışmalarını merkez Yenişehir ilçesi Seyrantepe TOKİ 2. Etap’ta 12. Cadde, 2. Cadde, Kaya 1, 2, 3 ve 4. Sokaklarda, yeni Yenişehir Belediyesi etrafındaki cadde ve sokaklarda, Bağlar ilçesi Yeni Hal Caddesi’nde tamamlayarak, dün Diclekent Bulvarı’na geçti. Bulvardaki asfalt çalışmalarına Parkorman civarı (Ayşe Zarakolu Parkı)  Ahmet Arif Bulvarı’nın sağ şeridinde başlayan ekipler, çalışmayı 15 gün içinde 15 bin ton asfalt dökerek tamamlamayı hedefliyor.


Kırsal ilçelerde de çalışmalar sürüyor


Kırsal ilçe grup mahalle yollarında da çalışmalarını sürdüren ekipler, Yenişehir ilçesi Avcısuyu ve Güvendere Mahallesi’nde, Hani ilçesi Topçular yolunda, Çınar ilçesi eski Derik...