09 / 05 / 2024

diyarbakır çölgüzeli evleri

diyarbakır çölgüzeli evleri

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli 1. Etap Evleri'nde yer alan 89 adet konut satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 28 Aralık 2012 tarihine kadar yapılıyor...

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

TOKİ Diyarbakır 84 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır'a 84 afet konutu müjdesi!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Diyarbakır Çölgüzeli TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2019 projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2019 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesinde yer alan 43 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuru tarihleri!

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet konut bulunuyor.

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

diyarbakır çölgüzeli evleri Haberi

diyarbakır çölgüzeli evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Diyarbakır Çölgüzeli 1. Etap Toplu Konut Uygulaması çerçevesindeki 89 adet konut satışa sunuluyor.


T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilen konut başvuruları 17-28 Aralık tarihleri arasında yapılıyor. Diyarbakır Çölgüzeli 1. Etap TOKİ Evleri'nde 87,70 metrekare ve 91,45 metrekare 2+1 konutların kurası 3 Ocak 2013 tarihinde çekilecek.


TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli 1. Etap Konutları'nda yer alan 2+1 daireler en düşük 69 bin 908 TL'den, en yüksek 92 bin 662 TL'den satışa sunuluyor. 120 kadar vadelendirme yapılan konutlar için en düşük başlangıç taksiti 436,93 lira olarak belirlendi.


TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli 1. Etap Evleri'nde kura sonrası konut seçim dönemi ise 9-15 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak.


Konutlar hemen teslimli olarak satışa sunulduğu için Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama aşamasında peşinat...