06 / 05 / 2024

diyarbakır dicle vadisi gazeteci konutları

diyarbakır dicle vadisi gazeteci konutları

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Diyarbakır Yenişehir'de 200 alan riskli ilan edildi!

Diyarbakır Yenişehir'de Dicle ve Feritköşk Mahalleleri'nde 200 alanda riskli alan kararı alındı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Diyarbakır'a 57 milyon liralık proje yapıldı!

Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenecek törende, Gazi ve Melikahmet Caddeleri Sokak Sağlıklaştırma 1. etap, Dicle Vadisi Projesi 1. etap ve restorasyonu tamamlanan tarihi yapıların açılışı gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda cami inşa ediliyor!

Diyarbakır'da 'Dicle Vadisi Rekreasyon Projesi' kapsamında Kırklar Dağı'nda cami inşa ediliyor.

Diyarbakır'a Türkiye'nin 3'üncü açık öğretim fakültesi geliyor!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini inşa ediceklerinin müjdesini verdi. Gül, birçok projesinin olduğunu da belirtti.

Diyarbakır'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

DÜ Rektörü Prof. Dr. Gül, "Dicle Üniversitesinin yapacağı çalışmalarla Diyarbakır, yeniden Ortadoğu'nun kültür ve medeniyet başkenti haline gelecek." dedi.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Diyarbakır Dicle'ye 4.4 milyonluk alt yapı yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Dicle'nin kanalizasyon altyapısını baştan sona değiştirecek olan ''Dicle Kanalizasyon İnşaat Yapım'' projesini başlattı. Bu çalışmalar kapsamında alt yapının 4 milyon 471 milyar 633 TL'ye yenileneceği belirtildi.

Diyarbakır Kırklar Dağı Konutları'nda fon aktarımı iddianamesi!

Diyarbakır'ın, Dicle Nehri kıyısındaki Kırklar Dağı Yaşam Konutları'nın inşaatında terör örgütüne fon aktarıldığı iddiasıyla aralarında eski Sur Belediye Başkanı Demirbaş'ın da bulunduğu 11'i tutuklu 32 sanık hakkında dava açıldı.

diyarbakır dicle vadisi gazeteci konutları Haberi

diyarbakır dicle vadisi gazeteci konutları

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda Demirören Haber Ajansı muhabiri Mehmet Sezgin yazılı haber dalında birincilik ödülü almaya hak kazanırken, CNN Türk spikeri Semiha Şahin'e ise özel ödül verildi.

Haberler .com'da yer alan habere göre, geceye Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileri ile bölge kentlerden gelen gazeteciler katılım sağladı.

Gecede konuşma yapan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağını duyurdu. Vali Güzeloğlu, gazetecilerin toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için de çalışma yapacaklarını ifade ederek, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili olduktan sonra gazetecilerin konut...