30 / 04 / 2024

diyarbakır Diclekent Bulvarı yol çalışması

diyarbakır Diclekent Bulvarı yol çalışması

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı’na asfalt serdi.

11.1.2018 Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonucu tam liste!

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura çekilişi bugün saat 13.00'da Peyas Mah. Diclekent Cad. Kayapınar Belediyesi Kültür Merkezi'nde başlayacak. Sonuçlar henüz belli olmadı...

Diyarbakır'a 155 milyon liralık altyapı yatırım!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 90 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı ve Yenişehir ilçesi Üçkuyu’da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'a 155 milyon lira yatırım!

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı’na asfalt serdi.

Diyarbakır Büyükşehir'den 443 bin TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, kentin yeni yerleşim bölgeleri Talaytepe, Bağcılar ve Selahattin Eyyubi Bulvarı’nda 11 kilometre uzunluğunda Kent Geneli Kısmi İçme Suyu İnşaatı Yapım İşi’ni başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir'den 48 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır Bağlar'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent ve Yılmaz Güney Caddesi'nin bir bölümü dışında Kayapınar'da ana arterlerde asfaltlamayı tamamlayarak, çalışmalarını Bağlar ilçesine kaydırdı.

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM açılışı bugün gerçekleşti!

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, bugün etkinliklerle açıldı. 150 milyon dolarlık yatırımla, 55 dönüm üzerinde yer alan Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında konumlandırılıyor.

En büyük LG Shop, Diyarbakır’a açıldı!

Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Fırat Bulvarı'nda Er-Pa A.Ş tarafından açılan LG Shop'un açılışına LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO'su Mr Kevin CHA, LG Türkiye Genel Müdürü Mr. Calvin CHO katıldılar.

Diyarbakır'da icradan 1 milyon 162 bin TL'ye 2 dükkan ve 3 konut!

Diyarbakır 5. İcra Müdürlüğü, Diyarbakır İli, Merkez İlçesi, Kayapınar Mahallesi, 114 ada 10 nolu parselde yer alan Hamzaoğulları Sitesi içerisinde 2 dükkan ve 3 konutu satışa sunuyor

Diyarbakır'da belediye 3,2 milyon TL'den arsa satıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aziziye Mahallesi'ndeki 18 bin 823,38 metrekarelik kapalı alanın satılması işini 3 milyon 263 bin 940,96 TL muhammen bedel ile ihaleye çıkardı. Belediyenin ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

Diyarbakır'ın kültür envanteri belgelendi!

Diyarbakır'da 33 cami, 10 kilise, bir havra, 14 türbe, 40 çeşme, 10 hamam, 4 han, 4 tarihÜ® çarşı, 5 medrese, 9 okul, 5 köprü, 3 değirmen, 13 köşk, 430 ev, 21 arkeolojik yapı tespit edildi

Ninova Park AVM Diyarbakır'da 19 Ağustos'ta açılacak!

Diyarbakır'ın en büyük ve ilk prestijli alışveriş merkezi olacak Ninovapark, 19 Ağustos 2011 Salı günü açılıyor.  Kalenderler İnşaat tarafından yapımına geçen yıl başlanan AVM'nin kiralama işlerini Inside Danışmanlık gerçekleştiriyor

Diyarbakır'da 850 bin liraya lüks daire!

Doğu'nun Paris'i Diyarbakır'da lüks dairelerin fiyatları 850 bin lirayı gördü. Yiğit İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Önder Yiğit, "Yakında 1 milyon liraları konuşuruz. Havuzlu, spor sahaları olan, içinde sosyal tesisleri olan küçük siteler hızla artıyor" d

diyarbakır Diclekent Bulvarı yol çalışması Haberi

diyarbakır Diclekent Bulvarı yol çalışması

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar Diclekent Bulvarı’na 12 bin bin ton asfalt serdi. Yenişehir İstasyon Caddesi’nde başlayan asfalt çalışması, Üç Kuyular TOKİ’de ise devam ediyor. 


Asfalt sezonunu 10 Mayıs’ta açan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın çalışmaları devam ediyor. Asfalt programı kapsamında Kayapınar Diclekent Bulvarı’nın 2 bin 700 metrelik kısmına 12 bin ton asfalt serildi.DİSKİ çalışmalarının devam ettiği 150 metrelik yolun dışında bulvardaki asfaltlama çalışması tamamlandı.


Yenişehir ilçesinde ise İnanoğlu, Akkoyunlu, İstasyon ve Mehmet Akif Ersoy caddeleri asfalta hazır hale getirilirken, ekipler, İstasyon Caddesi’ni asfaltlamaya başladı. İstasyon Caddesi’nden sonra İnanoğlu, Akkoyunlu ve Mehmet Akif Ersoy caddelerine de asfalt serilecek.


Üç Kuyular TOKİ’de 6. sokak, 2 ve...