15 / 05 / 2024

diyarbakır gayrimenkul çetesi

diyarbakır gayrimenkul çetesi

Diyarbakır polisi, büyük bir gayrimenkul çetesini ortaya çıkardı. Çetenin; ölmüş, vatandaşlıktan çıkarılmış ya da uzun süre tapuda işlem görmemiş taşınmazları satarak haksız kazanç elde ettikleri belirlendi...

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Diyarbakır'da 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Son zamanlarda ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan kripto para dolandırıcılığında Diyarbakır öne çıkan şehirler arasında yer aldı. Hafta sonu kentte yapılan operasyonda vurgun yapan çete çökertildi. 

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Diyarbakır'da 72.9 milyon TL'ye icradan satılık üç gayrimenkul!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi ve Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi'ndeki üç gayrimenkulü 72 milyon 947 bin 832‬ TL'ye icradan satıyor...

Diyarbakır Bismil'de 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil'de yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 105 bin 495 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 72.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan 2 arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 72 milyon 947 bin TL olarak belirlendi. 

Diyarbakır'da 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 102 bin 53 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

diyarbakır gayrimenkul çetesi Haberi

diyarbakır gayrimenkul çetesi

Diyarbakır polisi, nüfus, tapu ve belediye memurlarının oluşturduğu büyük bir gayrimenkul çetesini ortaya çıkardı. Akıl almaz yöntemler kullanan çetenin; ölmüş, vatandaşlıktan çıkarılmış ya da uzun süre tapuda işlem görmemiş taşınmazları satarak haksız kazanç elde ettikleri anlaşıldı.


Polis çetenin, Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 20 milyon TL değerindeki 10 gayrı menkulün sahte belgelerle üçüncü şahıslara sattığını belirledi. Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın yanı sıra İzmir ve Mersin’de de faaliyet yürüttüğü anlaşılan çetenin el koyduğu diğer tapular tespit edilmeye çalışılıyor.Alınan bilgilere göre, bir ihbar üzerine harekete geçen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, nüfus ve tapuda çalışan memurların kurduğu bir çeteye darbe vurdu. Diyarbakır merkez, Dicle ve Ergani ilçeleri ile Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan çete üyelerine yönelik...