29 / 04 / 2024

diyarbakır gayrimenkul sektörü

diyarbakır gayrimenkul sektörü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da kaymakam ve kamu kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kurum, Sur ilçesindeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da gayrimenkul sektörü yükselişte!

Diyarbakır’da 4 yıl önce eşinin tavsiyesiyle gayrimenkul alım satım işine başlayan 34 yaşındaki Çağla Kızılay, çözüm süreci sonrası bölgeye yatırımların artmasıyla gayrimenkul alım satım işini ilerletti.

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Diyarbakır'da emlak sektörü hareketlendi!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, yatırım yapmak isteyenlere 'Diyarbakır'ı mahrum etmesinler' dedi.

Diyarbakır'da emlak ve inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, ''Kredilerin inmesi vatandaşa güven verdi. Piyasalar eski haline dönüyor'' dedi.

Diyarbakır Sur'da gayrimenkul sektörü ne durumda?

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Koç, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki gayrimenkul sektörünü anlattı. Koç bölgede göçle birlikte hareketlenen emlak piyasası ile ilgili kiraların ister istemez arttığını söyledi.

Diyarbakır'da gayrimenkul sektörü yükselişte!

Diyarbakır’da 4 yıl önce eşinin tavsiyesiyle gayrimenkul alım satım işine başlayan 34 yaşındaki Çağla Kızılay, çözüm süreci sonrası bölgeye yatırımların artmasıyla gayrimenkul alım satım işini ilerletti.

Gayrimenkul sektörü İnvesteurasia 2015'te!

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yatırımcısıyla Antalya'da ticari bir platformda bir araya getirecek olan investeurasia 2015-Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı 4-7 Kasım tarihinde Antalya Fuar Merkezi'nde Pyramids Grup tarafından gerç

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı 'konut' yatırımlarıdır!

TSKB Gayrimenkul genel müdürü Makbule Yönel Maya Türkiye’deki fırsatlar ve sektörün yabancı yatırımcılar için çekiciliği hakkındaki fikirlerini belirtti. Maya, "Türkiye Gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı hiç kuşkusuz “konut” yatırımlarıdır." dedi

Gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine inanıyoruz!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği (GYODER) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

Fawaz Al Issa, Türkiye gayrimenkul sektörünün merak edilenlerini cevaplıyor!

Türk bölgelerinde ortaya çıkan gayrimenkul yatırım fırsatları üzerine uzmanlaşmış bir yatırım firması olan Turkapital Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Fawaz Al Issa gayrimenkul sektörünün en çok merak edilenlerini cevaplıyor.

Aziz Torun: Gayrimenkul sektöründe ciddi vergi yükü var!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Başkanı Aziz Torun, karlı gibi görünen gayrimenkul sektörünün ciddi vergi yükü olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektöründe sevgililer günü kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var ön talep toplayan da..

Faiz düşerse gayrimenkul sektörü sevinecek!

24 Şubat 'ta MERKEZ Bankasının açıklayacağı faiz kararı merakla bekliyordu. Faiz indiriminin en çok "Her dönem yatırımcının gözdesi" olan gayrimenkul sektörüne hareket getireceği vurgulanıyor.

Onur Öngün: Faiz düşerse gayrimenkul sektörü sevinir!

MERKEZ Bankasının 24 Şubat'ta açıklayacağı faiz kararı merakla beklenirken, faiz indiriminin en çok "Her dönem yatırımcının gözdesi" olan gayrimenkul sektörüne hareket getireceği vurgulanıyor.çç

diyarbakır gayrimenkul sektörü Haberi

diyarbakır gayrimenkul sektörü

 "Sur'daki projelerin tamamını hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Buradaki tescilli eserlerimizi bir an önce vatandaşımızın, milletimizin kullanımına açmaya çalışacağız." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,, Diyarbakır'daki temasları kapsamında İçkale'de bulunan Valilik makamında kaymakam ve kamu kurumlarının temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Kurum, toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

- Sur ilçesindeki çalışmalar 

Terör nedeniyle zarar gören yerlerde inşa çalışmalarının hızlıca tamamlanmasına yönelik yapılması gereken ne varsa devletin gücünü ve kararlılığını göstereceklerine belirten Kurum, buna ilişkin Bakanlık olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Valilik ve belediye ortaklığıyla ilçenin her yerine ve her türlü detayı düşünerek çalışma yapacaklarını söyleyen Kurum, sürecin daha önce de hızlı bir şekilde sürdüğünü dile getirdi. 

"Sur'daki projelerin tamamını hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Buradaki tescilli eserlerimizi bir an önce vatandaşımızın, milletimizin kullanımına açmaya...