01 / 05 / 2024

DİYARBAKIR Havalimanı yurtdışı uçuşları

DİYARBAKIR Havalimanı yurtdışı uçuşları

DİYARBAKIR Havalimanı'ndan yurtdışı uçuşları, yaklaşık 6 ay önce hizmete açılan yeni terminal binası sayesinde gerçekleştirilecek. THY de yarın itibarıyla Diyarbakır-Erbil seferlerine başlıyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

YOTEL İstanbul Havalimanı açıldı!

YOTEL'in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı. Terminalin iki ayrı kısımda, toplamda 451 oda ile hizmet verecek olan YOTELAIR ve YOTEL İstanbul Havalimanı, kapasite açısından dünyadaki havalimanı otelleri sıralamasında ilk üçe giriyor...

Berlin-Brandenburg Havalimanı'nın açılışı yılan hikayesine döndü!

2006'da temeli atılan Berlin-Brandenburg Havalimanı’nın açılışı tam 5 kez ertelendi. Açılışı yılan hikayesine dönen havalimanının Ekim 2020 açılacağı söyleniyor...

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

Yeni havalimanının açılışına dünya şahitlik edecek!

Türkiye, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk yolcuları dünya liderleri!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılış töreni dünya liderlerini İstanbul’da buluşturacak. Toplam 8 bin kişinin katılacağı açılış töreni, terminal binasında gerçekleştirilecek...

Atatürk Havalimanı'nda dev dönüşüm başlıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınacak Atatürk Havalimanı'nın ne olarak kullanılacağı merak konusu oldu. Ciddi bir dönüşümün başladığı havaalanında 12 milyon metrekarelik arazi millet bahçesi olarak kullanılacak.

Pekin Daxing Havalimanı düşük maliyetiyle dikkat çekiyor!

Pekin Daxing Havalimanı 100 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanlarından biri olmaya hazırlanırken, 12 milyar dolarlık düşük maliyetiyle de şaşırtıyor.

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni dönem başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 12. Uluslararası sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı'nda konuştu. Turhan, konuşmasında ''Yeni havalimanımızla da havacılıkta yeni bir dönemi başlatmış olacağız" dedi.

Geleceğin havalimanlarında son teknoloji kullanılacak!

Birçok ödüllü havalimanı projesi bulunan GMW Mimarlık, havacılık sektörüne dair teknoloji trendlerini ve geleceğin havalimanlarını inceledi.

Rize-Artvin Havalimanı'nda denize günde 80 bin ton taş dökülüyor!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Rize-Artvin Havalimanı'nda denize günde 80 bin ton taş dökülüyor. Havalimanı 29 Ekim 2020 tarihinde açılacak...

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

DİYARBAKIR Havalimanı yurtdışı uçuşları Haberi

DİYARBAKIR Havalimanı yurtdışı uçuşları

THY Diyarbakır Satış Müdür Vekili Mehmet Korkutata, yarın başlayacak Erbil uçak seferlerinin 10-16 Nisan tarihlerinde haftada dört gün, 18 Nisan-29 Ekim'de ise haftanın üç günü gerçekleştirileceğini söyledi. Korkutata, Diyarbakır'dan uçakların saat 23.40'ta, Erbil'den ise 05.00'te kalkacağını sözlerine ekledi.


1 MAYIS'TA KIBRIS'A


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Diyarbakır Havalimanı Müdürü Mustafa Durak ise, Erbil'in ardından 1 Mayıs'ta da Kıbrıs seferlerinin de başlayacağını söyledi....