01 / 05 / 2024

Diyarbakır Havalimanından ilk yurtdışı seferi Erbile düzenlenecek

Diyarbakır Havalimanından ilk yurtdışı seferi Erbile düzenlenecek

DİYARBAKIR Havalimanı'ndan yurtdışı uçuşları, yaklaşık 6 ay önce hizmete açılan yeni terminal binası sayesinde gerçekleştirilecek. THY de yarın itibarıyla Diyarbakır-Erbil seferlerine başlıyor.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

2023 Temmuz Fed faiz kararı 26 Temmuz günü gerçekleştirilecek. Fed faiz kararının ne olacağı merak edilirken, Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doları olanlar hazır olun...

Euro 6 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Şimdiden hazır olun!

Euro, dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Haftanın son işlem günü güne yükselişle başlayan euronun 6 gün sonra nasıl olacağı belli oldu.Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Şimdiden hazır olun!

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Mimarlar Odası'ndan 'Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulsun' çağrısı!

TMMOB’a bağlı Diyarbakır Mimarlar Odası, koronavirüs salgını sürecinde şantiyelerde gerekli önlemlerin alınmadığına dikkat çekerek, devam eden çalışmaların toplum ve kent sağlığı açısından durdurulması yönünde çağrıda bulundu...

Diyarbakır Havalimanı CIP salonu kiraya verilecek!

Diyarbakır Havalimanı'nda bulunan 1.029,69 metrekarelik CIP salonu KDV dahil aylık 14 bin 500 TL muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 31 Aralık 2019 tarihine kadar kiraya verilecek...

Diyarbakır'da ilk kitap kafe hizmete açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap kafe hizmete açıldı. Sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uyguladığı projeler kentin çehresini değiştiriyor.

Diyarbakır'ın ilk millet bahçesi Sur'a yapılacak!

Diyarbakır'ın ilk millet bahçesi, PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle büyük tahribata uğrayan Sur ilçesine yapılacak.

İstanbul Havalimanı'ndan ilk tarifeli sefer yapıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndan ilk ticari uçuşunun İstanbul-Ankara seferiyle başlaması nedeniyle, vatandaşlar havalimanına gelerek işlemlerini gerçekleştirdiler.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk uçuş yapıldı!

Türkiye'nin doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuş yapıldı. İlk uçuş için "TC-ANK" adlı uçak kullanıldı. 

Diyarbakır Havalimanından ilk yurtdışı seferi Erbile düzenlenecek Haberi

Diyarbakır Havalimanından ilk yurtdışı seferi Erbile düzenlenecek

THY Diyarbakır Satış Müdür Vekili Mehmet Korkutata, yarın başlayacak Erbil uçak seferlerinin 10-16 Nisan tarihlerinde haftada dört gün, 18 Nisan-29 Ekim'de ise haftanın üç günü gerçekleştirileceğini söyledi. Korkutata, Diyarbakır'dan uçakların saat 23.40'ta, Erbil'den ise 05.00'te kalkacağını sözlerine ekledi.


1 MAYIS'TA KIBRIS'A


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Diyarbakır Havalimanı Müdürü Mustafa Durak ise, Erbil'in ardından 1 Mayıs'ta da Kıbrıs seferlerinin de başlayacağını söyledi....