14 / 05 / 2024

Diyarbakır iş geliştirme merkezi nerede

Diyarbakır iş geliştirme merkezi nerede

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır iş geliştirme merkezi nerede Haberi

Diyarbakır iş geliştirme merkezi nerede


Diyarbakır'da imalat sektörünün geliştirilmesi amacıyla İş Geliştirme Merkezi kuruluyor. Projeden hedefin kuluçka sistemi gibi esnafın küçükten büyüğe doğru kalkındırılması olduğu belirtildi.


Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor. 30 değişik meslek gruplarının yer alacağı merkezde imalat sektörünün bölgede canlandırılmasının hedeflendiği belirtildi. Türkiye'de ilk kez uygulanacak bu projeyle girişimcilere hibe ve kredi desteği sunulacağı bildirildi. Son dönemlerde yaşanan olumlu hava ile birlikte birçok girişimcinin imalat sektörüne adım atmak istediğini dile getiren DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, girişimcilerin bu taleplerine DESOB, KOSGEB ve Karacadağ Kalkınma Ajansı olarak bir proje hazırladıklarını söyledi.


Bu projenin Türkiye’de bir model olacağını aktaran Ebedinoğlu, Türkiye’de ilk...