23 / 07 / 2024

diyarbakır kaynartepe acele kamulaştırma

diyarbakır kaynartepe acele kamulaştırma

Diyarbakır’ın Bağlar Kaynartepe Mahallesi’nde 4 bin 270 metrekare alan kamulaştırılacak. Kamulaştırılacak alanın 2 bin 870 metrekaresi Solin Çocuk Evi ve Yüzme Havuzu’na ait bulunuyor.

Diyarbakır için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüme dev destek!

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar’ın Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin çok ciddi bir ihtiyaç, çok doğru ve önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Diyarbakır Bağlar için riskli alan kararı!

Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Diyarbakır Silvan için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili Silvan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır'da 72.9 milyon TL'ye icradan satılık üç gayrimenkul!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi ve Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi'ndeki üç gayrimenkulü 72 milyon 947 bin 832‬ TL'ye icradan satıyor...

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'da yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır'da 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 102 bin 53 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede kamulaştırma yapılacak!

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

154 kV Diyarbakır OSB TM İrtibat Hatları Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Diyarbakır Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır Silvan Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma yapılacak..

Diyarbakır Ergani'de acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde Ergani Doğalgaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacı ile kamulaştırma kararı alındı..

Diyarbakır Yenişehir'de acele kamulaştırma!

Diyargaz Diyarbakır 2. Şehir İçi Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesi yapımı amacıyla bazı taşınmazlar Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırıyor...

diyarbakır kaynartepe acele kamulaştırma Haberi

diyarbakır kaynartepe acele kamulaştırma

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi’ne ait Solin Çocuk Evi ve Yüzme Havuzu için Bakanlar Kurulu tarafından 25/4/2016 Tarihli ve 2016/8825 sayılı Kararname ile “acele kamulaştırma” kararı verildi. İçişleri Bakanlığının talebiyle bakanlar kurulunda alınıp Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Diyarbakır’ın Bağlar Kaynartepe Mahallesi’nde 4 bin 270 metrekare alan kamulaştırılacak. Kamulaştırılacak alanın 2 bin 870 metrekaresi Solin Çocuk Evi ve Yüzme Havuzu’na ait bulunuyor.


Bağlar Belediyesi Solin Çocuk Evi ve Yüzme Havuzu’nda 700 öğrenci kurs görüyor ve uzman öğretmenler eşliğinde yaz- kış yüzme eğitimlerini alarak kişisel gelişimlerini tamamlıyor. Bağlar Belediyesi tarafından 3 yıl önce kurulan Solin Çocuk Evi ve Yüzme Havuzu’nda 3-13 yaş grubundaki çocukların kurs müfredatında satranç, tiyatro, dans, müzik, trafik bahçesi, İngilizce, kadınlara arbane, aile çocuk iletişimi, psikodrama ile çocuklara yüzme...