27 / 04 / 2024

Diyarbakır Kültür Kongre Merkezi ne zaman açılacak

Diyarbakır Kültür Kongre Merkezi ne zaman açılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 50 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük Kültür Kongre Merkezi’nin inşaatını önümüzdeki ay tamamlamaya hazırlanıyor.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Kültür Merkezi 2020'nin sonunda açılacak!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Atatürk Kültür Merkezi'ni 2020 sonuna kadar tamamlıyoruz'' dedi.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Diyarbakır Kültür Kongre Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Diyarbakır Kültür Kongre Merkezi ne zaman açılacak


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bölgenin en büyük Kültür Kongre Merkezi’ni önümüzdeki ay tamamlıyor. Kentteki kültür ve sanat faaliyetleri ile kongre ve konferanslara ev sahipliği yapacak olan merkezde, 360 derece dönen tiyatro sahnesi, bin 740 kişilik konferans salonu,  Kültür Sanat Daire Başkanlığı’nın çalışma ofisleri de yer alıyor.  


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 50 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük Kültür Kongre Merkezi’nin inşaatını önümüzdeki ay tamamlamaya hazırlanıyor.


İnşaat hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüt Proje Yapım ve Kontrol Şube Müdürü Bahar Acar, 23 bin 260 metrekare toplam kapalı alana sahip Kültür Kongre Merkezi’nin yapımına Ağustos 2013’de başlanıldığını, yapım işlerinin iki binadan oluştuğunu söyledi. İki binadan birinin kültür, diğerinin de kongre merkezi olduğunu dile getiren Acar, “Kongre merkezimizin...