14 / 05 / 2024

Diyarbakır özel hastane yangını

Diyarbakır özel hastane yangını

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Samsun'da özel hastane alanı maddesi kabul edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen 'özel hastane alanı' maddesi tartışmaya neden oldu. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Mehmet Özhaseki: Sur'daki evler klasik Diyarbakır evi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak bundan sonra kentin terörle değil tarihin en güzel eserlerinin yaşandığı bir turizm destinasyonu olarak anılması temenni etti..

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri özel proje alanı ilan edildi!

Diyarbakır'daki 8 bin yıllık Hevsel Bahçeleri'nin akıbeti belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hevsel Bahçeleri’ni özel proje alanı ilan etti.

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2017'de açılacak!

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kamuran Tan, "Önümüzdeki yıl hizmete girecek hastane, Güneydoğu'nun en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesi olacak." dedi.

Diyarbakır Kurşunlu Camii 2017'de yeniden ibadete açılacak!

Osmanlı’nın Diyarbakır’daki ilk yapısı olan tarihi Kurşunlu Camii’nin son hali, Valiliğin dün özel izniyle gazetecilere gösterildi. Caminin 2017’de tekrar ibadete açılması planlanıyor.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Bilecik Bahçelievler'e özel hastane geliyor!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'ne yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında görüşüldü. İmar planının kabul edilmesi halinde inşaata başlanacak.

Diyarbakır'da emeklilere özel TOKİ konutlarına yoğun ilgi sürüyor!

Diyarbakır’daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Diyarbakır'daki 11 sitede kaçak elektrik hattının olduğu tespit edildi!

Diyarbakır'da lüks dairelerin bulunduğu 11 sitede inşaat sırasında kaçak elektrik hattı çekildiği tespit edildi. Karagüzel: "Müteahhitler, siteleri denetleyen yapı denetim firmaları hakkında suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Diyarbakır'da özel bir hastanede yangın çıktı!

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.

Diyarbakır özel hastane yangını Haberi

Diyarbakır özel hastane yangını


Diyarbakır'da özel bir hastanede çıkan yangın nedeniyle hastalar, başka hastanelere kaldırıldı.


Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.


Olay yerine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın başka katlara sıçramadan söndürüldü.


Hastane yetkilileri, hastaların çok kısa sürede tahliye edildiğini belirterek, "Yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda hiç kimse zarar görmedi. Tedbir amaçlı olarak hastalar tahliye edildi"...