04 / 05 / 2024

Diyarbakır satılık ev

Diyarbakır satılık ev

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce, kentteki terör olayları yüzünden Diyarbakır’a atanan 5 bin polisin büyük bir çoğunluğu, bölgede kiralık ev bulamıyor.

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları!

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 100 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor...

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık ev fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında yapılması öngörülüyor.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları!

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları 74 bin 787 TL'den başlıyor. Kura tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev!

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Diyarbakır satılık ev Haberi

Diyarbakır satılık ev

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce, kentteki terör olayları yüzünden Diyarbakır’a atanan 5 bin polisin büyük bir çoğunluğu, bölgedeki terör olayları nedeniyle kente gelen göç yüzünden kiralık ev bulamıyor. Emlakçı emlakçı dolaşan polisler, buldukları evleri de yüksek kiraları nedeniyle tutamıyor. Büyük sıkıntı yaşayan güvenlik güçleri, bu sorunlarının çözülmesini istiyor.


Atandığı Diyarbakır’a önceki gün geldiğini ve iki gündür ev aradığını belirten bir polis memuru, “Girip çıkmadığımız emlakçı kalmadı. Ancak yine de ev bulamadık. Bulduğumuz evlerin kirası ise ateş pahası. Yalnız olsam bir süre idare ederim ancak eşim ve çocuklarım da var. Ev bulana kadar ailem memlekette kalacak” dedi.


Başka bir polis memuru da ev bulmakta büyük güçlük çektiklerini anlatarak, “Lojmanlarda yer yok. Diyarbakır’ın neredeyse her semtindeki emlakçıya gittik. Ancak ev bulamadık. Bulduğumuz evler de ya...