08 / 07 / 2024

Diyarbakır spor alanı

Diyarbakır spor alanı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla “Diyarbakır stadyum yeri” konusunda bir zirve yaptı...

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Diyarbakır'daki surların restorasyonuna uluslararası medya manipülasyonu!

DW Türkçe ve BBC Türkçenin, Diyarbakır Benusen Mahallesi'nde yer alan tarihi surların dış çeperine bitişik gecekonduların yıkımı amacıyla yapılan kamulaştırmayla mahalle sakinlerinin mağdur edildiğine yönelik haberin manipülasyon olduğu bildiriliyor...

Diyarbakır'daki tarihi Borsa Han kamulaştırılarak restore edilecek!

Diyarbakır Sur'daki 19. yüzyıl Osmanlı eserleri arasında yer alan Borsa Han, kamulaştırılarak restore edilecek.

Diyarbakır’ın yoksul mahallesi Ben U Sen’de yıkım!

Diyarbakır’da UNESCO listesinde yer alan surların diplerinde yer alan evler yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. 40 ile 100 bin TL arasında fiyat biçilen Ben U Sen Mahallesi’nde yaşayanlar yetkililere seslerini duyurmak istiyor.

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüme halktan tam destek!

Diyarbakır’ın kanayan yarası olan Bağlar’ın değişim ve dönüşümünü gerçekleştirerek modern bir yaşam alanı yapmayı amaçlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’ne halktan destek gün geçtikte artıyor.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Diyarbakır spor alanı Haberi

Diyarbakır spor alanı


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla “Diyarbakır stadyum yeri” konusunda bir zirve yaptı. Büyükşehir Belediyesi imar planında “spor alanı” olarak belirlenen 307 no’lu parselde stadyum yapılacak. Yeni stadın içinde uluslar arası standartlarda olimpik yüzme havuzu da inşa edilecek.


Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, yeni stadyum yeri konusunda geçtiğimiz günlerde Valilik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’yla görüşmeler yaptı. Eşbaşkanlar, görüşmelerde stadyum için yapılan ihalenin iptal edilmemesi için alternatifler önerdi. Görüşmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tesislerden sorumlu Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan,...