03 / 05 / 2024

diyarbakır su

diyarbakır su

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkılan fabrikanın altından çıkan camiyle ilgili Anıtlar Kurulu yarın toplanıp karar verecek...

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

Diyarbakır Silvan için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili Silvan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'a 167 milyon liralık 5 yeni tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’da hayata geçirilecek olan 167 milyon liralık 5 yeni tesisin temel atma törenine katıldı.

Diyarbakır’da 70 kişinin ev sahibi olma hayali suya düştü!

Diyarbakır’da 70 vatandaş, kendilerine vakıf evleri satıldığını iddia etti. Vatandaşlar, dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır Başlar Barajı'nın inşaatı tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da inşa edilen Başlar Barajı'nın tamamlandığını açıkladı. Başlar Barajı'nın sulama maksatlı inşa edildiği belirtildi.

Diyarbakır'da tapu operasyonu!

Diyarbakır'da suç örgütüne yönelik operasyonda aralarında tapu müdür yardımcısının da bulunduğu 10 kişi yakalandı.

Diyarbakır'da 2019' kadar 6 baraj hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, güneydoğu illerinde yatırımlarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, Diyarbakır'da 2019 yılı sonuna kadar 6 büyük barajın hizmete açılacağını söyledi.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ndeki 7 değirmen restore edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kültür Mirası olarak kabul edilen Hevsel Bahçeleri'nde bulunan yedi tarihi su değirmeninin restore edilmesi için proje hazırladı.

Veysel Eroğlu'ndan Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesi!

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesiyle geldiğini söyledi. Eroğlu bu projelerin toplam maliyetinin 207 milyon TL değerinde olduğunu belirtti.

Diyarbakır Ambar Barajı'nda son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde yapımı süren Ambar Barajı'nın tamamlanmasıyla, 123 bin 250 dekar arazinin suya kavuşacağını bildirdi.

diyarbakır su Haberi

diyarbakır su
1944 yılında satılıp çeltik fabrikasına dönüştürülen Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki İbn-i Sin Cami, kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında ortaya çıktı. 1733 tarihinden önce yapılan cami ile ilgili karar yarın Anıtlar Kurulu tarafından...