07 / 05 / 2024

diyarbakır toplu açılış

diyarbakır toplu açılış

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, Diyarbakır'daki 249 projeden yapımı tamamlanan 85 yatırımın açılışının 1 Nisan'da gerçekleşeceğini söyledi.

Diyarbakır'daki 558 milyon TL'lik 116 tesis bugün açılıyor!

Bugün Diyarbakır'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, tutarı 558 milyon lirayı aşan 116 tesis ve projenin toplu açılışını yapacak.

Diyarbakır'daki 558 milyon TL'lik 116 tesis açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 116 projenin açılışını yapmak üzere bugün öğle saatlerinde Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır'da geniş güvenlik önlemleri alındı.

Diyarbakır'da 223 yatırımın açılışı yarın yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış için Diyarbakır’a geliyor. Erdoğan, 640 milyon liralık yatırım ile 223 açılış yapacak.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Diyarbakır'da ağır hasarlı 7 katlı bina boşaltılıyor!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 'ağır hasarlı' 7 katlı Dilan Apartmanı tahliye edildi. 35 dairenin bulunduğu 25 yıllık binanın etrafında güvenlik şeridi çekildi.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede kamulaştırma yapılacak!

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

diyarbakır toplu açılış Haberi

diyarbakır toplu açılış


Diyarbakır'da 290 milyon lira tutarındaki 85 proje hizmete açıldı. Vali Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, ilde hazırlanan 249 projeden 85'inin tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.


Tamamlanan 85 projenin tutarının yaklaşık 290 milyon lira olduğunu dile getiren Aksoy, geriye kalan ve yatırım bedeli 4 milyar 849 milyon lira olan 164 projenin de öngörülen zamandan önce tamamlanması için yoğun çalışma yürüttüklerini belirtti.


Aksoy, şöyle devam etti:


"Bu yatırımlar ilimizin refah düzeyini belli bir seviyenin üzerine çıkaracak önemli yatırımlardır. Bu yatırımların yapımında başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza ve bu yatırımların ilimize kazandırılması noktasında emeği geçen herkese Diyarbakırlı vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu yatırımlar devletimizin özellikle Diyarbakır'ımıza verdiği değerin önemli bir göstergesidir."


- 320 konut hak sahiplerine teslim edilecek


Yapımı tamamlanan ve 1...