25 / 05 / 2024

Diyarbakırda spor tesislerine 16.4 milyon TL yatırım

Diyarbakırda spor tesislerine 16.4 milyon TL yatırım

Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte 16 milyon 490 bin lira tutarında ödenek ayrıldığını söyledi. 10 milyon 580 bin TL Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne, 5 milyon 910 bin TL ise Milli Eğitim Bakanlığı'na harcanacak.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Diyarbakırda spor tesislerine 16.4 milyon TL yatırım Haberi

Diyarbakırda spor tesislerine 16.4 milyon TL yatırım

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte 16 milyon 490 bin lira tutarında ödenek ayrıldığını söyledi. Aksoy, "Bu ödeneğin 10 milyon 580 bin lirası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait tesislere, 5 milyon 910 bin lirasının ise Milli Eğitim Bakanlığı'na ait okullardaki spor tesislerine harcanacak" dedi. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı, il genelindeki spor tesislerinin onarımı için 16 milyon 490 bin lira ödenek tahsis etti. 


Vali Hüseyin Aksoy düzenlediği basın toplantısında, ilde yapımı tamamlanmış ama resmi açılışı yapılmamış 5 spor tesisinin maliyetinin 6 milyon 195 bin lira olduğunu söyledi. 

Diyarbakır'da yaklaşık 168 milyon liralık tutarında 7 büyük tesisin inşaatının devam ettiğini kaydeden Aksoy, Temmuz 2016'da tamamlanacak Diyarbakır Stadyumu'nun 144 milyon lira tutarında bir yatırım olduğunu kaydetti. 


Onarını için 16 milyonluk...