02 / 05 / 2024

diyarbakırlılar derneği ataşehir

diyarbakırlılar derneği ataşehir

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından, yapımı devam eden Ataşehir Club Sporium projesi 39 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. Satış ihalesi 23 Haziran'da yapılacak...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. OGM kura sonuçları 2022 sorgulama sık sık araştırılıyor. Peki, OGM 5 bin işçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

diyarbakırlılar derneği ataşehir Haberi

diyarbakırlılar derneği ataşehir


Club Sporium'un sahibi Asaş Grup, Ataşehir'deki Diyarbakırlılar Derneği'ne ait arazide spor komleksi inşa ediyordu. Saffet Çerçi'nin patronu olduğu Asaş Grup'un, Club Sporium markasıyla Akatlar ve Bostancı'da şubeleri bulunuyor.


13 bin 625 metrekare arazide yükselen Club Sporium Ataşehir projesi Küçükbakkalköy'de 2011 yılından beri devam ediyor. 39 milyon 650 bin TL bedelle  satışa çıkarılan proje 23 Haziran 2015 tarihinde ihale edilecek. Projenin kaba inşaatı çıktı ancak inşaat tamamlanamadı.




Ataşehir Belediye Başkanlığından:

2886 DEVLET İHALE KANUNUNUN 36. MADDESİNE GÖRE TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR.


İŞİN ADI: Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mah. 222 pafta, 3409 ada, 9 parsel sayılı taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesine göre 21.05.2015 Tarih ve 2015/365 sayılı Encümen kararına istinaden

ALANI (m2): 13.625,00 m2

İMAR DURUMU: 26.05.2007-15.02.2013 Tasdik Tarihli İmar Planlarına göre Bölgesel açık ve kapalı...