16 / 05 / 2024

Dizayn Gayrimenkul

Dizayn Gayrimenkul

Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Erkan Tüfekçi, Fahri Kürümlü, Güney Bulut, Neslihan Özşen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

İda Dizayn Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İda Dizayn Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Güzin Kutlu tarafından kuruldu.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Yazıcı Dizayn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Dizayn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazıcı tarafından kuruldu. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Akkuş Gayrimenkul Alya Penta fiyat 2017!

Toplam 100 konut ve 8 dükkandan meydana gelen Akkuş Grup Alya Penta projesi iki etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Akkuş Gayrimenkul Alya Penta fiyat 2017...

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Türkoğlu, Mustafa Özbağ ve Umut Şeref Civil Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Yıldız Mahallesi, Serencebey Yokuşu Fırat İş Hanı'nda kuruldu.

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sun tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Pınar Mahallesi 'nde kuruldu.

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Dizayn Taahhüt Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dizayn Taahhüt Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bahadır Daşdan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi' nde kuruldu.

Dizayn Gayrimenkul Haberi

Dizayn Gayrimenkul

Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Erkan Tüfekçi, Fahri Kürümlü, Güney Bulut, Neslihan Özşen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında yürürlükteki mevzuat çerçevesinde sermaye piyasası mevzuatı haricinde resmi,özel gerçek tüzel kişi kuruluşlara ait gayrimenkullerin projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların günün koşullarında taktidr edimesi konusunda faaliyet göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dizayn Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Sancar Sokak, No:38-40 Zeminkat...