14 / 05 / 2024

DKY Cadde Suadiye 12 projesi

DKY Cadde Suadiye 12 projesi

İstanbul Bağdat Caddesi’nin en lüks semtlerinden Suadiye’de hayata geçirilen DKY CADDE Suadiye 12 projesi daire sahiplerine teslim edildi. Proje daire sahiplerinden tam not aldı...

DKY Cadde Göztepe 05'de yaşam başladı!

DKY tarafından Kadıköy Göztepe ilçesinde inşa edilen DKY Cadde Göztepe 05 projesinde anahtarlar daire sahiplerine teslim edildi.

DKY Cadde Suadiye 12 projesinde yaşam başladı!

İstanbul Bağdat Caddesi’nin en lüks semtlerinden Suadiye’de hayata geçirilen DKY CADDE Suadiye 12 projesi daire sahiplerine teslim edildi. Proje daire sahiplerinden tam not aldı...

BEYMEN Suadiye 481 yarın açılıyor!

BEYMEN 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

İmaj Cadde İnşaat Mimarlık ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Cadde İnşaat Mimarlık ve Emlak Ticaret Limited Şirketi, Yalın Oksal ve Haluk Onur Olcay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

DKY İnşaat Suadiye ve Kadıköy projelerine yaza başlayacak!

DKY İnşaat Suadiye Tren İstasyonu'nun yakınında inşa edeceği iki butik rezidans projesine 2015 yılının 3. çeyreğinde başlayacak. Söz konusu projeler için ön talep toplanıyor.

Yeniden Suadiye DKY İnşaat projesi!

DKY İnşaat Suadiye'de kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine öncelik veren DKY İnşaat Yeniden Sahra Evleri projesini bu yıl içerisinde hayata geçirecek..

DKY İnşaat'tan 5 yeni proje!

İbrahim Dumankaya Holding'in iştiraki DKY İnşaat, bu yıl İstanbul Anadolu yakasında 5 yeni projeye hazırlanıyor. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Yeni Sahra, Maltepe ve Suadiye bölgelerinde projeler inşa edecek.

Sofa Cadde Üstü dükkan ihalesinde son 3 gün! 740 bin TL'ye!

Sofa Cadde Üstü kapsamında yer alan dükkanların ihalesi Cumartesi günü yapılacak. Dükkan fiyatları 740 bin TL'den başlıyor

Curcuna’da Altıncı Cadde Odası tasarlandı!

Sunduğu birbirinden zevkli tasarım mobilyalarla evlere stil kazandıran Altincicadde.com, KafePi Grup’un Alaçatı’daki oteli Curcuna’da; “Altıncı Cadde Odası” ismi ile, konseptini yansıtan bir oda yarattı...

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım!

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım bilgileri haberimizde adresli bir şekilde yer alıyor..

N Cadde ödeme planı!

N Cadde ödeme planı kapsamında detaylar fiyat ve teslim tarihi bilgisiyle beraber haberimizde yer alıyor

DKY Cadde Suadiye 12 projesi Haberi

DKY Cadde Suadiye 12 projesi

Bağdat Caddesi’nin en lüks semtlerinden Suadiye’de inşa edilen  DKY CADDE Suadiye 12 projesi daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’nin en seçkin alışveriş ve yeme-içme mekânlarına yürüme mesafesindeki DKY CADDE SUADİYE 12, sunduğu üst düzey konfor ile daire sahiplerinden tam not aldı.

İstanbul’un alışveriş, kültür ve cazibe merkezi; restoran, kafe ve parklarıyla ünlü Bağdat Caddesi’nin ayrıcalıklı noktaları Suadiye, Göztepe, ve Erenköy’de 3 farklı kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren DKY’nin, Suadiye’de “DKY CADDE Suadiye 12” ismiyle yükselen butik rezidans projesinin teslimleri gerçekleştirildi.
 

3+1 ve 4+1 toplam 39 daire bulunan DKY CADDE Suadiye 12 projesinde her detayın incelikle düşünüldü. Projede daireler brüt 108 ila 157 metrekare arasında değişiyor. 

Bağdat Caddesi’nin en lüks semtlerinden Suadiye’de yaşamın başladığı DKY CADDE Suadiye 12 projesinde her detayın incelikle...