29 / 04 / 2024

DKY İnşaat'tan 5 yeni proje!

DKY İnşaat'tan 5 yeni proje!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY İnşaat Sultanbeyli Projesi

İbrahim Dumankaya Holding'in iştiraki DKY İnşaat, bu yıl İstanbul Anadolu yakasında 5 yeni projeye hazırlanıyor. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Yeni Sahra, Maltepe ve Suadiye bölgelerinde projeler inşa edecek.



DKY İnşaat tan 5 yeni proje!


DKY İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Aydınlı, Sultanbeyli, Yenisahra, Maltepe ve Suadiye'de yeni projeler inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren DKY İnşaat'ın Yenisahra, Maltepe ve Suadiye'deki projeleri bu kapsamda hayata geçirilecek.



1) Tuzla Aydınlı'da 550 konut için ön talep toplanıyor


29 dönüm üzerinde inşa edilecek olan  DKY İnşaat  Tuzla Aydınlı projesinde 550 konut yer alacak. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı projesinin yakında satışa sunulması planlanıyor. DKY İnşaat Tuzla projesi E-5'e 3 kilometre, E-6'ya 8 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 kilometre, Viaport'a 7 kilometre mesafede yer alıyor.



DKY İnşaat tan 5 yeni proje!


2) Sultanbeyli projesinde ön satışlar çok yakında


DKY İnşaat, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak. DKY İnşaat Sultanbeyli projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alacak. Mağazaların çoğunlukta olacağı proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.



DKY İnşaat tan 5 yeni proje!


3) Yeniden Yenisahra projesiyle dönüşüm


DKY İnşaat, Ataşehir Finans Merkezi ile Göztepe arasında yer alan Yenisahra'da kentsel dönüşüm projesi planlıyor. 238 bin metrekare alanda 754 adet kat malikinin bulunduğu Yeniden Yenisahra projesinin içerisinde konut, rezidans, ticari birimler, okul yer alacak. Projenin ilk etabına bu yıl içerisinde başlanılması hedefleniyor.



DKY İnşaat tan 5 yeni proje!


4) Yeniden Maltepe için görüşmeler sürüyor


Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan proje için DKY İnşaat, Maltepe - Bağlarbaşı'nda yer alan TEKEL Evleri sakinleriyle görüşmelere devam ediyor. 2/3 çoğunluğun sağlandığı takdirde projeye 2014 yılının ikinci yarısında başlanılması hedefleniyor.



DKY İnşaat tan 5 yeni proje!


5) Suadiye'de kentsel dönüşüm


DKY İnşaat, İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye bölgesinde tek bloklu kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. Projenin bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor.



Tel : 0216 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com


projeye sor



Geri Dön