02 / 05 / 2024

yeniden yenisahra DKY İnşaat projesi

yeniden yenisahra DKY İnşaat projesi

DKY İnşaat'tan Yeniden Yenisahra kentsel dönüşüm projesi geliyor. 238 bin metrekare alanda yükselecek olan DKY İnşaat Yeniden Yenisahra Evleri projesinde konut, rezidans, ticari üniteler ve okul inşa edilecek...

DKY İnşaat'tan 5 yeni proje!

İbrahim Dumankaya Holding'in iştiraki DKY İnşaat, bu yıl İstanbul Anadolu yakasında 5 yeni projeye hazırlanıyor. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Yeni Sahra, Maltepe ve Suadiye bölgelerinde projeler inşa edecek.

DKY'den 5 yeni proje geliyor!

1961 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan DKY, 2013 yılında yeniden yapılanmaya giderek “DKY İnşaat”, DKY Kentsel ve DKY Sigorta” olarak çatısı daha güçlü bir şekilde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

DKY İnşaat'tan yeni nesil şehirli yaşam konsepti!

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe konut anlayışını "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile yeniden tanımlayacak. İlk defa 'DKY On Kağıthane' ile dünyanın 'ilk dijital topluluk portalı' ile projede yaşayanlar sürekli etkileşim halinde olabilecekler.

DKY İnşaat, konutta 'yeni nesil şehirli yaşam konsepti'ni getirdi!

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe konut anlayışını "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile yeniden tanımlayacak. İlk defa hayata geçecek konseptte dünyanın 'ilk dijital topluluk portalı' kurulacak.

DKY İnşaat DKY ON projesini tanıttı!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY ON ile gayrimenkul sektöründe ezberleri bozdu. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlıyor.

DKY İnşaat yeni nesil yaşam platformunu tanıtıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kağıthane’de ilkini hayata geçireceği “yeni nesil yaşam platformu” ile konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. Proje lansmanı 2 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

DKY İnşaat DKY On Kağıthane Projesi yeniden tanımlanıyor!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY On için ön talep toplamaya başladı. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, sunacağı yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlayacak.

DKY On projesinin ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY On için ön talep toplamaya başladı. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, sunacağı yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlayacak.

DKY İnşaat yeni proje lansmanına hazırlanıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kağıthane'de ilkini hayata geçireceği “yeni nesil yaşam platformu” ile konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. DKY İnşaat'ın Kağıthane'deki yeni projesinin detaylarını 2 Eylül'de paylaşılacak.

DKY İnşaat’tan yeni nesil yaşam platformu!

DKY İnşaat, İstanbul Kağıthane’de ilkini hayata geçireceği yeni nesil yaşam platformu” ile konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor.

DKY İnşaat Kağıthane projesini 2 Eylül'de tanıtacak!

DKY İnşaat, İstanbul Kağıthane’de ilkini hayata geçireceği “yeni nesil yaşam platformu” ile konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. DKY İnşaat'ın proje lansmanı 2 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yeniden Maltepe projesinde ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat'ın Tekel Evleri'nin yerinde inşa edeceği Yeniden Maltepe projesinde ön talep süreci başladı. 2015'in ikinci yarısında satışa çıkacak projede tüm bloklar ada ve deniz manzaralı tasarlandı.

Ali Dumankaya: Yenisahra'ya ilk kazmayı yıl sonunda vuracağız!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Yenisahra, İstanbul'da kentsel dönüşümü fazlasıyla hak eden bir bölge, imzalarımızı tamamlayıp yıl sonunda projemiz için ilk kazmayı vurmak istiyoruz" diye konuştu.

DKY İnşaat Yenisahra projesine yıl sonunda başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Yenisahra, istanbul'da kentsel dönüşümü fazlasıyla hak eden bir bölge, imzalarımızı tamamlayıp yıl sonunda projemiz için ilk kazmayı vurmak istiyoruz" diye konuştu...

yeniden yenisahra DKY İnşaat projesi Haberi

yeniden yenisahra DKY İnşaat projesi


DKY İnşaat, 754 kat malikinin olduğu Yenisahra bölgesinde kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. DKY İnşaat İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir Finans Merkezi ile Göztepe arasında kalan Yenisahra bölgesinde, Yeniden Yenisahra Evleri'ni inşa edecek.


DKY İnşaat Yeniden Yenisahra Evleri projesinde konut, rezidans, ticari üniteler ve okul olacak. Bu yıl içerisinde birinci etabına başlanılması hedeflenen Yeniden Yenisahra Evleri projesi 238 metrekare alanda yükselecek.



DKY İnşaat'tan 5 yeni proje!



Tel : 0216 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Gülcihan...