16 / 05 / 2024

DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi

DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi

DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Celil Çavuş, Lokman Dumankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

DKY Ada'nın lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği DKY Ada proje lansmanı, 29 Eylül 2017, Cuma günü gerçekleşecek. Projede teslimler Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor.

DKY Ada'nın lansmanı 20 Eylül'de!

DKY İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen DKY Ada projesinin lansmanı 20 Eylül 2017, Çarşamba günü gerçekleşecek.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Ercan ve Cumhur Korkmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak'ta kuruldu.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi
DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Celil Çavuş, Lokman Dumankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


DKY CVS İnşaat ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut , işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak, 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar , baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi ve özel...