27 / 04 / 2024

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat DKY Kartal satılık konut!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal satılık konut tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu!

Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet daire bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında projede 60 aya kadar taksitlendirilme imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapıldığı projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı şekilde tasarlandı. DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgisi kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 98.19 metrekareden başladığı proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat Soğanlık DKY Kartal projesinde toplam 331 konut yer alıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal adres!

DKY Kartal adres bilgileri doğrultusunda proje, Kartal M1 Alışveriş Merkezi karşısında bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunan projede 331 adet konut bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı. Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde inşa edilen projede toplam 331 adet daire bulunyor.

DKY İnşaat DKY Kartal projesi nerede?

200 milyon yatarım bedeliyle Kartal’da yükselen DKY İnşaat DKY Kartal ‘ın satışları devam ediyor. Projede 331 daire bulunuyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal projesi nerede?

DKY İnşaat DKY Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat DKY Kartal satış ofisi (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Daire alanlarının 66 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede teslimler 2017 Aralık ayında gerçekleşecek.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgilerine göre proje D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükseliyor. 7 dönümlük dev yaşam parkının yer aldığı projede toplam 331 adet daire yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 331 adet konutun yer aldığı proje 21 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

DKY İnşaat'ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık mı?

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım Haberi

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım

"DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. DKY İnşaat imzası ile yükselen projede toplam 331 adet daire yer alıyor.


DKY Kartal konum olarak Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede bulunuyor. 


Soğanlık DKY Kartal'da 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Daire seçenekleri arasında 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5'ların yer aldığı DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık bölgesinde inşa ediliyor. 


DKY Kartal Residence'de bisiklet yolları, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, çocuk oyun alanları, otopark, çiçek bahçeleri, fitness center, su kanalları, yemyeşil çimenler, koşu parkurlar gibi sosyal...