30 / 04 / 2024

dky inşaat Göztepe Office Park

dky inşaat Göztepe Office Park

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Kalitesiz demir inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneğince, kalitesiz demir ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiği açıklandı.

Kalitesiz demir ithalatı inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği kalitesiz inşaat demiri ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Mahya İnşaat Göztepe’de kentsel dönüşüme başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Mega Kent İstanbul, müteahhitlerin gözdesi haline geldi. Özellikle Anadolu Yakası’nda Kadıköy Göztepe aksında yenileme çalışmaları durmaksızın ilerliyor.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat 3 boyutlu gözlükle ev gezdirecek!

Sektördeki köklü altyapısını teknolojiyle bütünleştirerek adından söz ettiren projelere imza atan DKY İnşaat, satışa sundukları daireleri 3D VR gözlükle gezdirmeye hazırlanıyor. İşte Ali Dumankaya'nın açıklamaları...

dky inşaat Göztepe Office Park Haberi

dky inşaat Göztepe Office Park

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Office Park projesi, Anadolu Yakası'nda Göztepe'de inşa edilecek. Tamamı Office Park olarak tasarlanan projeye bu yıl başlanacak. 


Ön taleplerin toplandığı Göztepe Office Park projesinin mimarisinde tasarımı sektörde dünya çapında söz sahibi olan Perkins & Will firmasının imzası yer alıyor. 


DKY İnşaat, Göztepe Office Park projesinin özellikle sıra dışı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek bir yapıya sahip olmasıyla ön plana çıkmayı hedefliyor. 


DKY İnşaat Göztepe Office Park görselleri!









DKY İnşaat iletişim

(0216) 517 9 517

http://www.dkyinsaat.com/

Kübra...