27 / 04 / 2024

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yatay yapılaşma’ vurgusu da Başbakan Davutoğlu’nun ‘Gökkafes’ göndermesi de gösterdi ki Türkiye'de artık mimari hassasiyet konusunda başka bir boyuta geçildi. Sektör temsilcileri de ‘Yatay mimarinin vakti geldi’ diyor.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Yıl sonuna kadar konut satışları 1.2 milyonun üzerine çıkacak!

TÜİK, ekim ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Türkiye genelinde ekim ayında 104 bin 98 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 12,6, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 8,8 artış gösterdi.

Ali Dumankaya: Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın genel seçim sonuçları değerlendirmesinde bulundu. Ali Dumankaya, " Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." şeklide açıklamalarda bulundu.

DKY İnşaat, Metro Properties'in payını satın aldı!

DKY İnşaat, kısa süre önce yapımına başladığı DKY Kartal projesi için arsanın çoğunluk hissesine sahip olan METRO PROPERTIES ile anlaşma imzalayarak, Metro Toptancı Market dışında projenin yer aldığı parselin tamamını satın aldı.

DKY Kartal'da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!

DKY Kartal buçuklu sistemle dairelerini daha da büyütüyor. 1,5 salon konseptiyle yaz kış balkon keyfi yaşatacak DKY Kartal'da lansman özel avantajlı ödeme koşulları ve fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya Haberi

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya

İstanbul’un ‘yükseklik’ meselesi tekrar ülkenin gündeminde. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bir süredir ‘Gökkafes’ örneğiyle gündeme taşıdığı yükseklik konusunu, önceki gün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tekrar tekrar vurguladı. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan Erdoğan, burada İstanbul’un mimarisi konusunda başka bir boyuta geçildiğinin altını kalın çizgilerle çizerek, ‘Artık dikey yapılaşmadan yatay yapılaşmaya geçmemizin zamanı gelmiştir’ dedi. Özellikle Kanal İstanbul çevresinde dikey mimariye müsaade edilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.


16/9 MİLAT OLDU



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar dikkat çektiği ‘yükseklik’ meselesi aslında uzun süredir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da TOKİ'nin de öncelikleri arasında. Türkiye'yi inşa eden mimar ve inşaatçılar da ‘yükseklik hassasiyeti’ konusunda hemfikir. Mimar Murat Kader, 16/9’un bu konuda milat olarak değerlendirilebileceğini belirtiyor. Kader, “16/9’un tarihi yarımadayla ilişkisinin sorgulanması, İstanbul’da yüksekliklerin yeniden...