16 / 05 / 2024

DKY İnşaata ortak

DKY İnşaata ortak

Dumankaya'dan ayrılıp DKY inşaat adıyla kendi şirketinlerini kuran İbrahim ve Ali Dumankaya'ya ABD'den ortak geldi. DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat'ın yüzde 50'sini ABD'li Amstar Global Partners'e ait AGP Gayrimenkul satın aldı.

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, ödenen bedel karşılığında vatandaşın tapusuna ortak olacak!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, devletin vatandaşın tapusuna ortak olma sistemini değerlendirdi. 

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

Sanayi devi çalışanlarını şirkete ortak edecek! Prim yerine hisse verilecek

Alarko Holding üst düzey yöneticilerine prim ödemelerinin bir kısmının hisse senedi olarak yapılabilmesini sağlayacak bir sistem oluşturacak. Şirketten yapılan açıklamada çalışanların şirketin refahına ortak edilmesiyle, şirkete bağlılıklarının ve verimliliğinin artacağı kaydedildi.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

DKY Ada basın toplantısı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansman toplantısı, 29 Eylül 2017 Cuma günü yapılacak.

DKY Ada'nın lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği DKY Ada proje lansmanı, 29 Eylül 2017, Cuma günü gerçekleşecek. Projede teslimler Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor.

DKY Ada'nın lansmanı 20 Eylül'de!

DKY İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen DKY Ada projesinin lansmanı 20 Eylül 2017, Çarşamba günü gerçekleşecek.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY Sahil basın toplantısı 8 Mart'ta!

DKY İnşaat ‘DKY Sahil’ projesini tanıtacak. Toplantı 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

DKY İnşaata ortak Haberi

DKY İnşaata ortak

Dumankaya'dan ayrılıp DKY inşaat adıyla kendi şirketinlerini kuran İbrahim ve Ali Dumankaya'ya ABD'den ortak geldi. DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat'ın yüzde 50'sini ABD'li Amstar Global Partners'e ait AGP Gayrimenkul satın aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Uzun zamandır Türkiye piyasasını gözlüyorlardı. Burada konut projesi yapmak için güçlerimizi birleştiriyoruz"...