06 / 05 / 2024

DKY İnşaattan dönüşüm projesi

DKY İnşaattan dönüşüm projesi

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Samsun'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Kentsel dönüşüm için yıllık 42 milyar TL gerekiyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Dumankaya, '7 milyona yakın konut riskli. Herkes elini taşın altına koymalı' dedi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Kartal Sahil Sitesi'nin kentsel dönüşümünü DKY yapacak!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

Kentsel dönüşüm için yılda 800 bin konut üretilmeli!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Türkiye’de mevcut ihtiyaç ile birlikte kentsel dönüşümün gerektirdiği yenilenme için yılda 800 bin konut üretilmesi gerektiğini belirtti.

DKY İnşaat Çeliktepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

Yeni projeler Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde yükselecek. Her üç projede de optimum kullanımlı daireler yer alacak. Çeliktepe'de ise üzerinde 10 blok bulunan bir alan yıkarak kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek.

Kartal Bölge Platformu kentsel dönüşümü hızlandırmayı planlıyor!

İstanbul Kartal’ın büyük yatırımcıları Dap Holding, DKY İnşaat, Ege Yapı, İş GYO ve Metsan, güçlerini Kartal için birleştirme kararı aldı. Platform sayesinde kentsel dönüşüm ve daha birçok kamu işlemini de çabuklaştırılması planlanıyor.

19 İnşaat firması kentsel dönüşüm markası yarattı!

2012'de yürürlüğe giren Kentsel Dönüşüm Yasası ile çürük yapıların yenilenmesi hedeflendi ancak yaşanan aksaklıklar nedeniyle fazla yol alınamadı. Tahincioğlu'ndan DKY'ye kadar 19 inşaat firması 19 kentsel dönüşüm markası yarattı.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

DKY İnşaattan dönüşüm projesi Haberi

DKY İnşaattan dönüşüm projesi

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı. DKY inşaat bu arazide denize sıfıı tamamı Adalar manzaralı 140 konuttan oluşan 'DKY Sahil' projesini inşa edecek. Şirket proje için on talep toplama sürecini de başlattı. Sahil sitesi yıkım töreninde Kartal Belediye Başkanı Altınok Oz, DKY İnşaat Onursal Başkanı ibrahim Dumankaya ve DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat Yönetim Kurulu üyeleri ve site sakinleri ile birlikte ilk adımı attılar. Ali Dumankaya, " 1987 yılında yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve 5 bloktan oluşan Atalar Sahil sitesinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık. 5 bin metrekare arazi üzerinde çok özel bir pıoje inşa edeceğiz" dedi....