06 / 05 / 2024

dky inşat sahil sitesi kartal

dky inşat sahil sitesi kartal

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Sahil Sitesi’nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Ekrem İmamoğlu'ndan Meclis'in çatı kararına veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin çoğunluğu elinde bulundurduğu İBB Meclisi’nin, depreme karşı tedbirler kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için çatıların kat olarak kabul edilmesine yönelik düzenlemeyi engelleyen kararını veto etti.

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

DKY İnşaat'tan tarihi indirim kampanyasına destek!

DKY; Lokum Evler, DKY On Kağıthane ve DKY Sahil projeleriyle Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor...

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

DKY Sahil DKY İnşaat fiyatlar!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Sahil projesinde fiyatlar minimum 1 milyon 927 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2019 yılında teslim edilecek...

DKY İnşaat DKY Sahil fiyatları 2017!

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil projesinde daireler Adaları ve Marmara Denizi manzarasına hakim. İşte DKY İnşaat DKY Sahil fiyatları 2017...

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

dky inşat sahil sitesi kartal Haberi

dky inşat sahil sitesi kartal

DKY İnşaat, 5 blokta toplam 76 bağımsız bölümden oluşan Sahil Sitesi’nin yerine denize sıfır tamamı Adalar manzaralı 140 konuttan oluşan ‘DKY Sahil’ projesini inşa edecek. Şirket, proje için ön talep toplama sürecini de başlattı.


Sahil Sitesi’nin yıkım töreni Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın katılımıyla yapıldı.


Deniz manzaralı


Proje hakkında bilgi veren Ali Dumankaya, “1987 yılında yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve 5 bloktan oluşan Atalar Sahil Sitesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık. 5 bin metrekare arazi üzerinde özel bir proje inşa edeceğiz. Sektöre kattığımız 1.5 salon konseptimiz bu projemizde de yer alacak. Açılır kapanabilir balkonlarımızla müşterilerimize balkon keyfini deniz manzarasıyla yaşatacağız” diye konuştu....