06 / 05 / 2024

DKY Kartal proje tarihleri

DKY Kartal proje tarihleri

DKY Kartal projesiyle büyük beğeni kazanarak, kısa sürede çok iyi bir satış rakamına ulaşan DKY inşaat, Kartal'da iki proje daha inşa etmeye hazırlanıyor.

DKY Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi!

DKY Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi 587 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta hayata geçirildi...

DKY Kartal 2017 fiyat listesi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı bulunan DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yükseliyor...

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi telefonu 0216 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Business satış fiyatları!

DKY Kartal Business satış fiyatları ofislerin kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 220 milyon dolar yatırımla inşa edilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede bulunuyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal proje tarihleri Haberi

DKY Kartal proje tarihleri

DURGUNLUK DAĞILDI 

Aile konsepti ile tasarladığı DKY Kartal projesiyle büyük beğeni kazanarak, kısa sürede çok iyi bir satış rakamına ulaşan DKY inşaat, Kartal'da iki proje daha inşa etmeye hazırlanıyor. Şirket biri 175 diğeri 700 konuttan oluşan iki projeye 2016'da başlayacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 7 Haziran seçimleri sonrasında sektörde oluşan durgunluğun dağıldığını belirterek, "Piyasa koalisyonu fiyatladı diyebiliriz. Koalisyonun kurulma ihtimali satışlara olumlu yansıdı. DKY Kartal projemizde Ramazan'ın ilk haftası 3, ikinci haftası 12 satış, Lokum Evler projemizde ise ilk hafta 1, ikinci hafta ise 3 satış gerçekleştirdik" dedi. 


875 KONUT İNŞA EDECEK 

DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise bu yıl lansmanını gerçekleştirdikleri DKY Kartal projesinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Bu ilginin kendilerini bölgede bu konseptte birkaç...