28 / 04 / 2024

DKY Merkez Sultanbeyli Projesi ne zaman satışta

DKY Merkez Sultanbeyli Projesi ne zaman satışta

Daire satışlarına Eylül ayında başlayacağı DKY Merkez projesi toplam 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. DKY Merkez Sultanbeyli Projesi toplamda 230 adet konut meydana gelecek.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Sultanbeyli’nde yapıldı.

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Sultanbeyli'ye yapıldı. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda son durum!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 11 kilometre uzunluğa sahip olan metro projesi için Sultanbeyli’de Hasanpaşa ve Sultanbeyli Merkez olmak üzere 2 durak olacak.

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY Merkez Sultanbeyli Projesi!

Daire satışlarına Eylül ayında başlayacağı DKY Merkez projesi toplam 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. DKY Merkez Sultanbeyli Projesi toplamda 230 adet konut meydana gelecek.

DKY Merkez projesi Eylül'de satışta!

DKY İnşaat Sultanbeyli'de hayata geçireceği DKY Merkez projesini Eylül'de satışa çıkarıyor. DKY Merkez Sultanbeyli'de 230 adet daire yer alıyor. 30 dönüm alan üzerinde yükselecek proje zengin sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

DKY Merkez Sultanbeyli Projesi ne zaman satışta Haberi

DKY Merkez Sultanbeyli Projesi ne zaman satışta

İçerisinde konut ofis ve ticari alanlarının yer alacağı proje DKY Ada ve DKY On projelerine hayata geçiren DKY İnşaat firması imzasına sahip.


Çeşitli sosyal alanlarının mevcut olacağı projede ofis alanları için 19 bin metrekarelik bölümü bulunacak. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilecek.


Toplamda 230 adet konuttan meydana gelecek olan proje cadde dükkanları 16 bin metrekare alana yayılacak. Proje 30 dönüm alanda yükselecek.


DKY Merkez Sultanbeyli Projesi daire satışlarına Eylül 2016 yılında başlayacak. Ön talep sürecinin başladığı projede Cityscape Turkey'e özel olarak yüzde 5 indirim sağlanıyor.


DKY Merkez iletişim

Web adresi: http://www.dkyinsaat.com/

Telefon: (0216) 517 9 517

Tülay...