29 / 04 / 2024

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.



 

Sultanbeyli Belediyesi yatırımlarına son sürat devam edior. İlçedeki en büyük ihtiyaçlardan biri olan otopark projelerinin ilki yapılıp halkın hizmetine sunulmuştu. Ardından ikinci otopark içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne girişimlerde bulunuldu. Sultanbeyli Belediyesi’nin girişimleriyle 2017 yılı içinde inşaatı başlayan Karizma Sokak otopark projesi hız kesmeden devam ediyor. 2018 yılının ilk çeyreğinde kaba inşaatı tamamlanacak olan otopark, 130 araç kapasitesine sahip olacak.

 

Otopark ile ilgili açıklamalar yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “İlçemizin eksiklerini hızla tamamlıyoruz. Bir yandan kaldırım, asfalt ve dere ıslahı çalışmaları devam ederken, otopark ihtiyacımız için de çözümler üretiyoruz. Daha önce Merkez Camii, meydan düzenlemesi projesinde bulunan 4 katlı otopark hizmete girmişti. Büyük bir eksiği kapattı. Yeni projenin de bölgenin ihtiyacına cevap vereceğini ve otopark eksiğini kapatacağına inanıyoruz” dedi.


Sultanbeyli Belediyesi


Geri Dön