14 / 05 / 2024

Sultanbeyli otopark

Sultanbeyli otopark

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

Sultanbeyli’deki tepetaklak evler görenleri şaşkına çeviriyor!

İstanbul'un Sultanbeyli bölgesinde inşa edilen bir alışveriş merkezinin açık otoparkında ziyarete açılan ‘tepetaklak’ adı verilen evler, görenleri şaşkına çeviriyor.

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

Sultanbeyli'ye 3 katlı otopark geliyor!

Sultanbeyli'nin otopark sorunu için bir adım daha atıldı. Sultanbeyli Belediyesi bu kapsamda ilçeye 3 katlı yeni bir otopark inşa ediyor.

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

Atlaspark AVM Sultanbeyli'de açıldı!

Sultanbeyli'de 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı. Atlaspark, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 1400 araçlık kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Sultanbeyli projelerinde son durum ne?

Sultanbeyli projelerle yenileniyor, eksiklerini hızla geride bırakıyor. Sultanbeyli Merkez Camii, Meydan Genişlemesi, 4 Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Sultanbeyli Ağız Diş Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

Sultanbeyli’nin büyük projeleri hızla tamamlanıyor. Merkez Camii, Meydan Düzenlemesi, Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinde çalışmalar devam ediyor.

Sultanbeyli meydan projesi ne zaman tamamlanacak?

2014 yılının Haziran ayında başlayan Sultanbeyli Merkez Camii, kat otopark ve meydan projesi bu yılın Haziran ayında tamamlanacak. Meydan projesi toplam 21 bin metrekare alanda gerçekleştiriliyor.

Sultanbeyli Menta Alyans daire fiyatları!

Sultanbeyli Menta Alyans daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Toplam 96 adet konuttan meydana gelen Menta Alyans projesinde yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark bulunuyor...

İdilia Evleri Sultanbeyli ödemeleri!

İdilia Evleri Sultanbeyli ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. İdilia Evleri'nde fitness center, sauna, otopark, güvenlik, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları mevcut...

Sultanbeyli Selçuklu Evleri!

Sultanbeyli Selçuklu Evleri 'nde sauna, fitness center, hobi odası, çocuk oyun alanları, kamelyalar, kafeler, güvenlik ve 193 araçlık otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor...

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanan Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, kafeterya, kapalı otopark ve güvenlik gibi imkanlar yer alıyor...

Sultanbeyli İdilia Evleri iletişim!

Sultanbeyli İdilia Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, otopark, güvenlik, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları bulunuyor...

Sultanbeyli otopark Haberi

Sultanbeyli otopark

Sultanbeyli Belediyesi yatırımlarına son sürat devam edior. İlçedeki en büyük ihtiyaçlardan biri olan otopark projelerinin ilki yapılıp halkın hizmetine sunulmuştu. Ardından ikinci otopark içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne girişimlerde bulunuldu. Sultanbeyli Belediyesi’nin girişimleriyle 2017 yılı içinde inşaatı başlayan Karizma Sokak otopark projesi hız kesmeden devam ediyor. 2018 yılının ilk çeyreğinde kaba inşaatı tamamlanacak olan otopark, 130 araç kapasitesine sahip olacak.

Otopark ile ilgili açıklamalar yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “İlçemizin eksiklerini hızla tamamlıyoruz. Bir yandan kaldırım, asfalt ve dere ıslahı çalışmaları devam ederken, otopark ihtiyacımız için de çözümler üretiyoruz. Daha önce Merkez Camii, meydan düzenlemesi projesinde bulunan 4 katlı otopark hizmete girmişti. Büyük bir eksiği kapattı. Yeni projenin de bölgenin ihtiyacına cevap vereceğini ve otopark eksiğini kapatacağına inanıyoruz” dedi.


Sultanbeyli...