08 / 07 / 2024

DKY projelerine ödül

DKY projelerine ödül

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ege Bölgesi restorasyon projelerine ödül yağdı!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Jüri Özel Ödülü,  vizyonel bakış açısı ve güçlü işbirlikleriyle Kula Belediyesi’nin oldu

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl dahil olunur?

TOKİ 54 şehirde üretim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl dahil olunur?

Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları!

2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Kartal DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları 997 bin TL'den başlayarak değişiyor.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

DKY’ye itibarlı ödül!

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi.

Esentepe DKY Ada satılık!

Esentepe DKY Ada satılık dairelerin fiyatları peşin alımlarda 350 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesi 2018 yılının sonunda teslim ediliyor...

DKY Kartal, En İyi Pazarlama Kampanyası ödülünü kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the City Awards 2015' ödülleri sahiplerini buldu. DKY İnşaat'ın ‘DKY Kartal' projesi ‘En İyi Pazarlama Kampanyası' ödülünü kazandı.

Summa ve TAV'ın yurtdışı projelerine ödül!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV ödüle layık görüldü. İşte ayrıntılar...

Şahinbey projelerine süreklilik ödülü!

Şahinbey projelerine süreklilik ödülü verildi. Şahinbey Belediyesi, geçen yıl katıldığı Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme yarışmasında 'Süreklilik Ödülü'ne layık görüldü.

DKY projelerine ödül Haberi

DKY projelerine ödül

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi. 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen yüz yüze görüşmelerle yapılan İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü sonucunda verilen ödüllerde, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde DKY, 2016 yılının en başarılı markası oldu.


2017’DE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ODAKLANACAK

5 Ocak’ta gerçekleştirilen törende, DKY’nin ödülünü DKY Genel Müdürü Tevfik Türel ve DKY Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya aldı. 2017 yılına hem yeni projelerle başlayacaklarını hem de tamamlayacakları projelerin teslimlerini gerçekleştireceklerini belirten Tevfik Türel, 2017’de müşteri memnuniyetine odaklanacaklarını söyledi.


DKY İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya ise “Müşteri odaklı projeler geliştirerek ve yenilikçi fikirler ile markamızın değerini ve itibarını artırmayı sürdüreceğiz”...