28 / 04 / 2024

DKY Kartal, En İyi Pazarlama Kampanyası ödülünü kazandı!

DKY Kartal, En İyi Pazarlama Kampanyası ödülünü kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the City Awards 2015' ödülleri sahiplerini buldu. DKY İnşaat'ın ‘DKY Kartal' projesi ‘En İyi Pazarlama Kampanyası' ödülünü kazandı.



Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the City Awards 2015' ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 101 farklı projenin katıldığı yarışmada devam eden projeler kategorisinde DKY İnşaat'ın ‘DKY Kartal' projesi  ‘En İyi Pazarlama Kampanyası' ödülünü kazandı. Ödülü DKY İnşaat İş Geliştirme Yöneticisi Aykut Dumankaya, DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya birlikte aldı.



Zaman


http://www.dkyinsaat.com/




Haber Hürriyet Gazetesi'nin Sign of the City Awards Özel Eki'nde şu şekilde yer aldı;


Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödülünü DKY İnşaat’ın oldu. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya “Bu tarz ödüller motivasyonumuzu artırıyor” dedi.


DKY İnşaat’ın ‘DKY Kartal’ projesi Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödülünü kazandı. Ödülü DKY İnşaat adına DKY İnşaat İş Geliştirme Yöneticisi Aykut Dumankaya, DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya birlikte aldı. Sing Of the City Awards’ ın gayrimenkul sektörünün en önemli sahnesi olduğunu aktaran Ali Dumankaya, ödül törenin düzenlenmesinde katkıda bulunan başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu yıl tek projeyle yarışmaya katıldıklarını vurgulayan Ali Dumankaya, “Bu tarz ödüller motivasyonumuzu artırıyor. Bu yıl ‘En iyi Pazarlama Kampanyası’ ödülünün sahibi olduk. Projelerimiz geliştikçe farklı kulvarlarda başvurularımızı yapıp daha çok ödüle talip olacağız” dedi. 


Ali Dumankaya, 2016 yılında gerçekleştirecekleri projeler hakkında şu bilgileri verdi: “2015 yılı DKY İnşaat açısından projeleri hayata geçirme yılı oldu. DKY Kartal, DKY On Kağıthane projelerimizin lansmanlarını gerçekleştirip, talep toplama süreçlerini başlattık. Projelerimiz yoğun ilgi gördü ve satış dönemi kampanyalarımızı erkene çekmek zorunda kaldık. Proje geliştirme evrelerini tamamladığımız kentsel dönüşüm projelerini ise 2016 yılında inşa etmeye başlayacağız. Merkezi lokasyonlarda yer alan ve doğru fiyatlama yapılmış projelerimizde satışların hızlı bir ivme kazanacağını düşünüyoruz. Sultanbeyli’nin en işlek caddesinde yer alan cadde mağazaları, konut ve ofislerin yer alacağı projemiz, Çeliktepe Büyükdere caddesine 300 metre mesafede yer alacak konut projemiz yine İstanbul’un en hızlı gelişen lokasyonu Kartal’da yer alan adalar manzaralı aile konsepti ile yapacağımız konut projelerimiz, Kadıköy bölgesinde Bağdat caddesinde yapacağımız 3 ayrı projemizle 2016 yılına güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz.” 


2016 yılında daha iyi bir satış performansı yakalamasını beklediklerini söyleyen Ali Dumankaya şunları söyledi: “2015 yılında terör olayları, siyasi belirsizlikler ve iki seçime rağmen, konut satışlarında çok sert bir düşüş yaşanmadı. Bu dönemlerinde insanlar biraz temkinli davranıp yatırımlarını erteleyebiliyorlar. Eylül ve ekim aylarında satışlarda bir miktar düşüş yaşansa da 2014 yılına göre konut satışları hep artıda devam etti. Yıl sonunda 1 milyon 200 bin üzerinde konut satılacak gibi görülüyor. Bu sene konut sektörünün iyi bir yıl geçirdiğini söyleyebiliriz. Siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarında beraberinde geleceğine inanıyorum. Ertelenen yatırımlar canlanacaktır. Konut alımını erteleyen tüketicinin konut satın alacağı bir dönem olacaktır. 2016 yılının 2015’e göre daha iyi bir yıl olacağına inanıyorum.”


DKY İnşaat, DKY Kartal, Lokum Evler ve DKY On Kâğıthane’de satışlara devam derken, DKY Sahil ise ön talep topluyor. Kartal projelerinde beklentilerinin üzerinde bir talep ile karşılaştıklarını belirten Ali Dumankaya, “Projenin yüzde 70’i satıldı. Ofis blokunda yüzde 40’ı geçtik. Projede yaşam Aralık 2017’de başlayacak” dedi. DKY On konseptinin ilk projesi olan DKY On Kağıthane’de de evlerin yüzde 60’ının sahibini bulduğunu belirten Dumankaya, “Proje şehrin kalbinde yer alan Kağıthane merkezi iş alanlarına yakınlığı ile çok özel bir lokasyonda. Bölge avantajlı ulaşım imkanı ile yakın geleceğin Nişantaşı’sı olacak. Projemizi Mart 2018 de tamamlamayı düşünüyoruz.


Hürriyet Ek


Geri Dön