03 / 05 / 2024

Dmitry Medvedev türk inşaat firmasını ziyaret etti

Dmitry Medvedev türk inşaat firmasını ziyaret etti

Moskova'da yeni bir şehir kuran Türk firması Rönesans geçtiğimiz günlerde çok önemli bir ismi ağırladı. Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding'in inşa ettiği Comcity şantiyesini ziyaret etti.

Rusya'daki yasak Türk şirketleri listesine bir yenisi daha eklendi!

Rusya Başbakanı Medvedev'in imzaladığı Türkiye'ye ek yaptırımlar paketi uygulamaya kınuldu. Rusya'daki Türk firmaların inşaat, turizm ve otelcilik alanındaki faaliyetleri durduruldu.

Türk Akımı ertelenecek mi?

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, Türk Akımı'nın başlangıç tarihinin erteleneceğini söyledi. Medvedev, projenin ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlanmış olduğunu ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı'nın başlangıç tarihi ertelendi!

Gazprom CEO'su Medvedev Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı. Medvedev, toplantıda Türk Akımı'nın ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlandığını ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı projesi ertelendi!

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, bugün yapılan toplantıda Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı...

Aleksander Medvedev'den Türk Akımı açıklaması!

Rus enerji şirketi Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, 'Türkiye'nin Türk Akımı projesinin ikinci, üçüncü ve dördüncü etaplarının inşasından vazgeçtiği' yönündeki haberleri yalanladı.

Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması!

Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, "Biz Türk ortaklarımızla ilk önce birinci etabın belirlenmesi, diğer etapların ise sonra konuşulması konusunda anlaştık" dedi.

Türkiye ile Rusya, Türk Akımı'nın ilk ayağı için anlaştı!

Türkiye ve Rusya arasındaki anlaşmazlık çözüldü... Gazprom Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, Rus doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Türk Akımı projesinin ilk ayağının inşasında Ankara ile anlaştıklarını açıkladı.

Türk Akımı için hükümetin kurulması bekleniyor!

Rusya Başbakanı Medvedev Rusya'dan Avrupa'ya doğalgaz taşıyacak "Türk Akımı" projesini imzalamak için, Türkiye'de kurulacak yeni hükümeti beklediklerini belirtti.

Rusya Türk Akımı projesi için yeni hükümeti bekliyor!

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Rusya'dan doğalgaz taşıyacak "Türk Akımı" boru hattı projesini imzalamak için, Türkiye'de yeni hükümetin kurulmasını beklediklerini söyledi.

Gazprom: OMV Türk Akımı ile ilgileniyor!

Rus doğalgaz şirketi Gazprom, "Türk Akımı" boru hattının güzergâhının deniz kısmının araştırmasını tamamladı. Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, "En yakın zamanda keşif çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Türk Akımı boru hattının deniz araştırması tamamlandı!

Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, Gazprom Hissedarları Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Türk Akımı boru hattı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Akımı projesi seçimden etkilenmeyecek!

Gazprom, Rus doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Türk Akımı Projesi’nin inşası için hükümetlerarası anlaşmanın ay sonuna kadar imzalanacağını açıkladı.Aleksandr Medvedev, projenin seçimlerden etkilenmeyeceğini belirtti.

Türk Akımı projesinde anlaşma ay sonuna kadar imzalanacak!

Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Medvedev, Türk Akımı Projesi'nde anlaşmanın, ay sonuna kadar imzalanacağını söyledi. Medvedev, dev projenin seçimlerden etkilenmeyeceğine de dikkat çekti.

Dmitry Medvedev türk inşaat firmasını ziyaret etti Haberi

Dmitry Medvedev türk inşaat firmasını ziyaret etti

Moskova'da yeni bir şehir kuran Türk firması Rönesans geçtiğimiz günlerde çok önemli bir ismi ağırladı. Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding'in inşa ettiği Comcity şantiyesini ziyaret etti. 


Medvedev, Comcity Projesi'nin aşamalanyla ilgili Rönesans İnşaat Rusya CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol'dan bilgi aldı. 430 bin metrekarelik inşaat alanına kurulan Comcity'te ofisler, alışveriş merkezi, spor salonu, bankalar ve çocuk oyun alanı...