05 / 05 / 2024

DMO uluslararası merkezi satın alma kurumu

DMO uluslararası merkezi satın alma kurumu

2021-2023 yıllarıyla ilgiki Orta Vadeli Mali Plan Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayınlandı. Mali Plan döneminde vergi affı yapılamayacak, DMO uluslararası merkezi satın alma kurumuna dönüşecek.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı!

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı. Peki Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri...

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Kazakistan-Özbekistan sınırında Orta Asya Uluslararası Ticaret Merkezi inşa edilecek!

Kazakistan-Özbekistan sınırında kurulması planlanan Uluslararası Ticaret Merkezi için arsa tahsis işlemleri yapıldı. 

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Proje bazlı yatırımlara arazi desteği!

2021-2023 yıllarıyla ilgiki Orta Vadeli Mali Plan Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayınlandı. Mali Plan döneminde vergi affı yapılamayacak, DMO uluslararası merkezi satın alma kurumuna dönüşecek.

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde revizyona gidiliyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin açılış tarihi son olarak 2023 yılına kadar ertelendi. Revizyona gidilen projede detayların 1 ay içerisinde belli olması bekleniyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı...

DMO uluslararası merkezi satın alma kurumu Haberi

DMO uluslararası merkezi satın alma kurumu

2021-2023 yıllarına ilişkin merkezi yönetim bütçesi toplam gelir ve gider tahminleriyle amaç, açık, borçlanma durumunu kapsayan Orta Vadeli Mali Plan Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayınlandı. Diğer taraftan, 2021-2023 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıklarıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesiyle, 2021-2023 Dönemi Bütçe Çağrısı ve Eki Bütçe Hazırlama Rehberi de aynı Resmi Gazete’de yayınlandı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; OVMP’de, bu dönemde uygulanacak ekonomi politikasının temel amacı, “yeni normalin oluşturduğu iktisadi fırsatları da kullanarak, üretime, ihracata ve finansal istikrara dayalı ekonomik dönüşümün ve değişimin gerçekleştirilmesi” olarak özetlendi.

Planda, dönem sonunda bütçe açığının GSYH’ye oranı yüzde 3.5 olarak hedeflenirken, verimsiz harcama alanlarının tasfiye edilecek.

OVMP’de, koronavirüsle mücadelenin ekonomiye olan etkisini bertaraf etmek için alınan kamu maliyesi tedbirlerinin geçici olarak uygulanacağı, ekonomide kalıcı toparlanmayla ise bütçe dengesinde kademeli...