02 / 05 / 2024

DMY Gayrimenkul kuşadası

DMY Gayrimenkul kuşadası

İnşaat sektöründe kampanyaları ile fark yaratan Emlak Kraliçesi olan Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar' da inşa ettiği termal projesinde yüzde 80 prim ile satış gerçekleştiriyor...

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü 19 milyon 999 bin TL'ye satıyor...

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Kuşadası'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, İğdecik mevkiinde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 189 bin 910 TL'ye satıyor...

Konut yatırımcılarının gözü Kuşadası’nda!

Türkiye'nin yaşanabilir şehirler arasında adını üst sıraya taşıyan Kuşadası, gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu...

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda 13.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, Hacıkerim Mevkiinde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 383 bin 169 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

DMY Gayrimenkul kuşadası Haberi

DMY Gayrimenkul kuşadası

İnşaat sektöründe kampanyalarıyla fark yaratan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar da yeni projesinde ev almak isteyenler için hem Termal hem deniz  1 yıl kira garantili bir kampanyaya imza attı.

DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya kira garantili Termal daire satışı ile emlak sektörüne yeni bir anlayış getirdi.

Yalçınkaya’nın başlatmış olduğu bu lansman oldukça ilgi görüyor. 

1+1, 2+1 ve dükkanlar dan oluşan Ada Life Projesi yatırımcısına para kazandırırken bir yandan da termal ve normal daireyi bir arada sunuyor.

Konumu itibariyle İzmir, Didim ve Bodrum üçgeninin ortasında yer almasından dolayı yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı olmasına sebep oluyor.

%80 prim garantisiyle satılan termal daireler yatırımcılarına alır almaz kazanç sağlamasıyla şimdiden herkesin yatırımdaki bir numaralı hedefi haline geldi.


0212 211 19 87