02 / 05 / 2024

do co firmaları

do co firmaları

Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'a ait Do&Co şirketi, Fransız lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı satın aldı.Hediard'ın, ilk mağazası 1854'de Ferdinand Hediard tarafından Paris'te açılmıştı.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Çalışana 1000 lira doğal gaz desteği! Meclis’e sunulmasına az kaldı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis’e sunulacak… Şirketlerin ve firmaların, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği verilmesi gündemde. İşte detaylar…

Doğal gazda Türkiye merkez ülke olacak!

Türkiye'nin 7 enerji nakil hattı bulunuyor ve petrol ve doğal gaz rezervlerinin neredeyse yüzde 60'ına denk gelen bir coğrafi alanda yer alıyor bu yüzden enerji de merkez ülke olabilme ihtimali bulunuyor. Doç. Dr. Levent Yılmaz "Türkiye bir geçiş rotası değil. Net bir şekilde ticaret merkezi olarak

Doğalgaza borsa zammı!

Doğalgaz faturalarından şirketlerin temsil, ağırlama gibi masrafları artık alınmıyor. Fakat bu defa da firmaların borsa ve kadro masrafları faturaya yansıtılacak.

Coğrafya şirketlerin kaderidir!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Mekânsal zekâ şirketi Geoinsight’ın kurucusu Çiğdem Aksoy ile coğrafi bazlı veri analitiğini masaya yatırdı...

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

Rus inşaat sektöründe ilave fırsatlar doğması muhtemel!

DEİK Türkiye-Rusya İş Konseyi Başkanı Mithat Yenigün, "Rusya'da inşaat sektörünün salgın sonrası ekonomik kalkınmanın lokomotifi olabileceği düşünülüyor. Türk müteahhitlik firmalarının yer almaya devam etmesi halinde önümüzdeki dönemde ilave fırsatların doğması muhtemel" diye konuştu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Küçük ve orta ölçekli inşaat firmaları Amerika pazarında daha şanslı!

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

Doğuş Grubu inşaat sektöründen çıkıyor mu?

Türkiye'nin en köklü inşaat firmaları listesi yapılsa Doğuş İnşaat ilk sıralarda yer alır. Geçmişi 1951 yılına dayanan Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. bugünkü Doğuş Holding’in de temellerini oluşturuyor.

do co firmaları Haberi

do co firmaları

Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'a ait Do&Co şirketi, Fransız lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı satın aldı. 


Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'ın sahibi olduğu Avusturayalı catering ve ağırlama şirketi Do&Co'nun, Paris'te lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı 17 milyon avroya aldığı duyuruldu. 


Başkent Paris'in seçkin semtlerinin yanı sıra Almanya, İspanya, Singapur, ABD ve Vietnam'da da hizmet veren Hediard, çikolata, şekerleme, şarap ve çay gibi gastronomik ürünlerin merkezi olarak biliniyor. 


Geçen yıl 13 milyon euro ciroya sahip Hediard'ın, ilk mağazası 1854'de Ferdinand Hediard tarafından Paris'te...