06 / 05 / 2024

do co şirketi

do co şirketi

İKRAM, organizasyon, otelcilik hizmetleri veren Do & Co Aktiengesellschaft, şirketin yüzde 10’una denk gelen 974 bin 400 adet hisseyi, hisse başına 48 euro bedel ile borsa dışında sattı.

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Doğan tarafından kuruldu. 

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa A.Y.M.  Hemeda ve Ra`Ed Shafıq Hmo ortaklığında kuruldu. 

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Doğan1 İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan1 İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Umur tarafından kuruldu. 

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad Kaleahı tarafından kuruldu.

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Khalid S.M. Al Salmi tarafından kuruldu. 

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sürücü tarafından kuruldu.

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Mete tarafından kuruldu. 

do co şirketi Haberi

do co şirketi

Do&Co’nun hisseleri 48 eurodan satıldı. Şirket Ekim ayı sonunda hisselerin hızlandırılmış ön talep toplama yöntemi 40 ile 60 euro aralığında bir bedelle seçilen yatırımcılara satılacağını açıklamıştı. 

Yüzde 8 prim yaptı

DO&CO’nun Borsa İstanbul’da işlem gören hisseleri yüzde 7.72 primle 146.5 liradan (52 euro), şirketin Viyana’da işlem gören hisseleri yüzde 8.79 primle 52.49 eurodan işlem gördü. 

Türkiye’de 2006 yılında kurulan Turkish DO & CO, 2007 yılından bu yana Türkiye’nin dokuz büyük havalimanında havayolu ikram faaliyetini sürdürüyor. Merkezi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olmak üzere, Ankara, Trabzon, Adana, Antalya, Dalaman, Bodrum, İzmir ve Sabiha Gökçen havalimanlarında, yaklaşık 1.500 çalışanı ile, başta Türk Hava Yolları olmak üzere yerli ve yabancı 63 havayoluna ikram hizmeti...