12 / 05 / 2024

Doğ-Yap İnşaat adresi

Doğ-Yap İnşaat adresi

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Doğan, İsmail Doğan, Adnan Doğan Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 240 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyanim Doğuş Akın tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Erhan Doğruyol ve Zekeriya İncili ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Dgnlr Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgnlr Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Fokas Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fokas Yapı İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de Doğuş İzgi tarafından kuruldu.

Doğ-Yap İnşaat adresi Haberi

Doğ-Yap İnşaat adresi

Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Doğan, İsmail Doğan, Adnan Doğan Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 240 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Doğ-Yap İnşaat Turizm Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi,...