04 / 05 / 2024

doğa dostu villa

doğa dostu villa

Doğayla bütünleşik sürdürülebilir bir yaşam hedefiyle yola çıkan Ekovilla, güvenli, doğal ve yenilenebilir enerjiyle yaşanılan bir ev anlayışını Türkiye’ye kazandırıyor. Ekovilla, doğayla birlikte yaşayan ve nefes alan yapılar oluşturuyor.

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Crystal Lagoons doğa dostu teknolojilerle dikkat çekiyor!

Yüzülebilir turkuaz lagünlerin inşa edilip işletilmesini sağlayan ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren Crystal Lagoons, tüm projelerinde kullandığı doğa dostu teknolojilerle dikkat çekiyor.

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatlar!

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatları 1 milyon 985 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Doğa Evleri'nde 72 villa yer alıyor...

Ankara Doğa City lokasyon!

İnşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede 25 lüks villa bulunuyor. Ankara Doğa City lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

ZMT Toros doğa dostu ürünleriyle öne çıkıyor!

Islak hacim sektöründe dayanıklılık ve kaliteyi ön planda tutan ZMT Toros, enerji tasarrufu sağlayan, çevre dostu ürünleriyle doğayı korumayı ihmal etmiyor.

Konya Doğaşehir Evleri'nde fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Doğaşehir Evleri projesinde konutlar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde dizayn edildi. Konya Doğaşehir Evleri'nde fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor.

Terrace Doğa'da teslimler başladı!

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği ve sadece 36 villadan oluşan projesi Terrace Doğa'da teslimler başladı. Projede villa alanları 203 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

İnanlar İnşaat Terrace Doğa satılık villa!

İnanlar İnşaat projesi olarak inşa edilen İnanlar İnşaat Terrace Doğa satılık villa tipleri hakkında bilgi için haberimizi okumanız yeterli. Projede villaların satışlarına devam ediliyor...

İnanlar İnşaat Terrace Doğa teslim tarihi!

İnanlar İnşaat Terrace Doğa teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Zekeriyaköy Terrace Doğa projesinde 13 tanesi ikiz, 10 tanesi tek olmak üzere 36 adet müstakil villa yer alıyor...

Optimum Doğa villa projesi Kurtköy'de yükselecek! Yeni proje!

Optimum Yatırım'ın Optimum Doğa villa projesi Kurtköy'de yükselecek. Konut fiyatlarının 610 bin liradan başlayarak değiştiği Optimum Doğa Kurtköy villa projesinde 22 tripleks villa bulunuyor...

doğa dostu villa Haberi

doğa dostu villa

Günümüzde yapılan son araştırmalar, yaşadığımız mavi kürenin geleceğine dair oldukça karamsar tablolar ortaya koyuyor. Fosil yakıtlar başta olmak üzere pek çok kirletici, mevsimlerden yağış rejimlerine, tarım alışkanlıklarından su kaynaklarına kadar gezegenimizin hızla değişmesine neden oluyor. Yapılan araştırmalar, yeryüzünde petrolün 42, doğalgazın 62 ve kömürün de 224 yıl içinde tükenmeye başlayacağını öngörüyor. Her yıl tüm dünyada yaklaşık 25 milyar ton kirletici atmosfere ve doğaya karışıyor. Türkiye’de de 1990-2004 yılları arasında karbondioksit salınımı % 72,6 arttı. Sadece 2004’de atmosfere gönderdiğimiz karbondioksit 294 milyon ton. Bir diğer anlamıyla Türkiye, dünyadaki tüm karbon salınımının % 85’ini üreten 25 ülkeden biri durumunda. 



Nefes alan yapılar

Araştırma sonuçları değerlendirildiğinde doğaya zarar vermeden yaşamanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. 2007 yılında iki ortak, İsmail Can ve...