03 / 05 / 2024

doğa gayrimenkul doğa elements iptal

doğa gayrimenkul doğa elements iptal

Dragos’ta, Deniz ve Adalar manzaralı konut tiplerini içinde barındıran bir proje olarak hayata geçecek olan Doğa Elements projesi iptal edildi

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA 1/1000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi davası hakkında açıklama yaptı... 

Doğuş GYO'dan kredi açıklaması!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklıpı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halk Bank A.Ş. kredisi hakkında açıklama yaptı.

doğa gayrimenkul doğa elements iptal Haberi

doğa gayrimenkul doğa elements iptal


Doğa Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan Doğa Elements projesinin Maltepe Dragos'ta 6 bin 397 metrekarelik alanda kurulması planlanıyordu.

Tasarımı Hasan Çalışlar ve Kerem Erginoğlu tarafından yapılan Doğa Dragos Elements projesinde 176 konuttan meydana gelecekti.  Projede fitness center, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun odası, art&craft odası ve oyun makinaları gibi aktivite alanlarının bulunması planlanıyordu. 

212 322 26 26


Ceren...