05 / 05 / 2024

doğa karadeniz konut satışı

doğa karadeniz konut satışı

Karadeniz Bölgesi, Ortadoğulu yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Bölgeye gelen Arap turistler konut ve fındık bahçesi alıyor.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Doğu Karadeniz'de deprem riski arttı!

Gürcistan açıklarında Karadeniz'de 3 yıl yaşanan Richter ölçeğine 5.1 büyüklüğünde yaşanan depremin Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki fay hattını tetiklediği ve yarılmayı hızlandırdığı açıklandı.

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Eylül 2019'da arttı!

Eylül 2019’da Türkiye'de satılan konut sayısı, Eylül 2018’e göre yüzde 15,4 artarak 146 bin 903 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz'de de yüzde 5,4 artarak 3 bin 772 oldu…

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 49 azaldı!

Türkiye’de 2019 yılı Haziran ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48,6 düşerek 61 bin 355 oldu. Doğu Karadeniz'de ise konut satışları yüzde 48,9 azalarak bin 698 oldu.

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rohat Denizci tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 19 arttı!

Doğu Karadeniz bölgesinde Aralık 2018'de konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19 artış kaydetti.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yüzde 24,8 azaldı!

TUİK Bölge Müdürlüğü’nden elde edilen bilgiye göre, 2018 Kasım ayında konut satışları Doğu Karadeniz’de yüzde 24,8 azalış ile 2 bin 255’e geriledi.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Ekim'de yüzde 40 arttı!

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Karadeniz’de Ekim ayında konut satışları, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39,4 artış gösterdi.

doğa karadeniz konut satışı Haberi

doğa karadeniz konut satışı

Kardeniz Bölgesi Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) ülkelerinden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Arap turistler bölgeden son 4 yılda, 113 konut ile 70 dönüm fındık bahçesi satın aldı.

Trabzon’dan sonra Ordu’ya

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Karadeniz Bölgesi’ne MENA ülkelerinden ziyaretçiler, her yıl katlanarak artıyor. Trabzon’dan sonra Ordu’ya yoğun ilgi gösteren 111 bin yabancı turistin, yaklaşık 80 binini Arap turistler oluşturdu. Kenti ziyaret eden Arap turistler, konut ve fındık bahçesi satın almalarının yanı sıra alışveriş de yapıp bölge ekonomisine teşvik veriyor.

Turizm amaçlı yatırım

Tapu kadastro kayıtlarına göre, Ordu’da, 2017 yılında Suudi Arabistan uyruklu 45 kişi, 2018 yılında ise 34 kişi, konut ve arsa satın aldı. Arapların son 4 yılda Ordu’da satın aldığı konut sayısı 113’e çıktı. Ünye’den 11 dönüm fındık...