03 / 05 / 2024

Doğa Konakları 3+1

Doğa Konakları 3+1

Aydos Ormanları’nın hemen yanı başında yer alan Doğa Konakları’nı RSM Yapı tamamlayacak. Projede kalan son 25 daire, 200 bin TL’den satışa sunuluyor.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Doğa Koleji’nin kime ne kadar borcu var?

Doğa Koleji’nde eğitim gören on binlerce öğrenci ve aileleri satış görüşmelerinden çıkacak haberi merakla bekliyor. İşte Doğa Koleji’nin 1.1 milyar TL'yi aşan borcunun perde arkası…

Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap kura sonuçları 3+1!

Karaman Doğukışla vadisi 1. etap kura sonuçları 3+1 henüz açıklanmadı. Karaman Doğukışla vadisi 1. etap kura sonuçları 3+1 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavi Ege İnşaat Doğa Evleri 3.Etap çalışmaları başladı!

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.

Doğa Konakları'nda başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Aydos Devlet Ormanı ile Pendik Sahili arasında yer alan Doğa Konakları projesi el değiştirdi. Projeyi hayata geçiren firma, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan ötürü inşaatı tamamlayamayınca Doğa Konakları'nı RSM Yapı'ya devretti.

Doğa Konakları'nda 200 bin TL'ye son 25 daire!

Aydos Ormanları’nın hemen yanı başında yer alan Doğa Konakları’nı RSM Yapı tamamlayacak. Projede kalan son 25 daire, 200 bin TL’den satışa sunuluyor.

My Doğa Evleri teslim tarihi!

Yomra Tuğra İnşaat tarafından hayata geçirilen My Doğa Evleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 48 adet daireden oluşan proje 2 blok şeklinde yükseliyor.

Yeşil Pota, Temiz Doğa projesi 3 yaşında!

Yeşil Pota, Temiz Doğa projesi 3 yaşında. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmek amacıyla başlatılan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesinin 3. dönemi başlıyor.

Ata Grup Esbahçe Konakları'nda 250 bin TL'ye 3+1!

Ata Grup'un Esenyurt'ta gerçekleştirdiği Esbahçe Konakları projesnde Kasım ve Aralık ayı boyunca, 125 metrekareye sahip, 3+1 daireler, 250 - 290 bin TL arasında satışa sunuluyor.

Es Bahçe-Es Park Konakları'nda 250 bin TL'ye 3+1!

Es Bahçe Es Park Konakları'nda, yeni kampanya düzenlendi. 125 metrekareye 3+1 konutların yer aldığı projede, daireler 250 bin ile 290 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

Esbahçe Konakları projesinde 250 bin TL'ye 3+1!

Ata Grup, Esenyurt’ta inşasına başladığı Esbahçe Konakları’nda, 2014 yılını cazip fiyatlar ile kapatıyor. Esbahçe Konakları’nda Kasım ve Aralık ayı boyunca 3+1 daireler 250 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Doğa Konakları’nda son 18 daire! Teslimler başlıyor!

BEZA İnşaat ’ ın Pendik Velibaba ’ daki kendi arsası üzerinde yaptığı ve teslimleri Ekim ayında gerçekleşecek olan Doğa Konakları ’ nda son 18 daire kaldı...

Doğa Konakları'nda son 18 daire 165 bin TL'den satışta!

Beza İnşaat' ın Pendik Velibaba' daki kendi arsası üzerinde yaptığı ve teslimleri ekim ayında gerçekleşecek olan Doğa Konakları' nda son 18 daire kaldı. Projede daire fiyatları 165 bin ile 200 bin lira arasında değişiyor...

Doğa Konakları 3+1 Haberi

Doğa Konakları 3+1

Pendik Velibaba’da 2014 yılında yapımına başlanan Doğa Konakları’nda hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Önceki firmanın, finansal sorunlardan ötürü tamamlayamadığı Doğa Konakları’nı çok düşük bir kar marjı ile devraldıklarını açıklayan RSM Yapı Genel Müdürü Nurettin Sevencan, %75’i biten projede inşaatı hızlandırdıklarını belirterek, “Daire alanlara tapularını teslim ettik. Doğa Konakları’nda oturumlar Haziran ayında başlayacak” dedi. Sevencan, benzer şekilde Tuzla’daki Maksimum Life projesini de aynı firmadan devraldıklarını, çok yakında açıklayacakları yatırım modeli ile de orta sınıfı, banka kredisine gerek olmadan küçük birikimlerle ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi. 


Aydos Devlet Ormanı ile Pendik Sahili arasında özel bir konumda bulunan ve 3 blokta toplam 114 konutun yer aldığı Doğa Konakları projesi el değiştirdi. Projeyi hayata geçiren firma, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan ötürü inşaatı tamamlayamayınca Doğa Konakları’nı...