05 / 05 / 2024

Doğa Marin şaşkınbakkal kentsel dönüşüm projesi

Doğa Marin şaşkınbakkal kentsel dönüşüm projesi

Marin Yapı'nın hayata geçirmeyi planladığı iki projesinde de satışlar 4 ay sonra başlayacak. Doğa Marin Şaşkınbakkal ve Caddebostan projelerinde metrekare birim fiyatları 10 bin dolar olarak belirlendi.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Şişli'de açıldı. 

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Doğa Marin şaşkınbakkal kentsel dönüşüm projesi Haberi

Doğa Marin şaşkınbakkal kentsel dönüşüm projesi

Marin Yapı'nın hayata geçirmeyi planladığı Doğa Marin Şaşkınbakkal ve Caddebostan sahil projelerinde kentsel dönüşüm raporu bekleniyor. Temelin atılmadığı projelerde 3-4 ay sonra satışlar başlayacak. Her iki proje için de tahmin edilen ortalama metrekare birim fiyatı 10 bin dolar olarak belirlendi. 


Doğa Marin Şaşkınbakkal Bağdat Caddesi Sahil Projesi;

Proje; Bağdat Caddesi, Hamiyet Yüceses Sokak, Şaşkınbakkal'da yer alıyor. Teslimlerin 30 Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor. 


1.678 metrekarelik arsa alanında inşa edilen Doğa Marin Şaşkınbakkal projesinde 8 katlı binada toplam 28 daire ile 4 dükkan yer alacak. 


Deniz manzaralı butik proje olarak tasarlanan Doğa Marin Şaşkınbakkal projesinde blok girişleri anahtarsız şifreli sistemle yapılacak. Site içinde ayrıca güvenlik duvarları bulunacak. 


Doğa Marin Şaşkınbakkal projesinin genel özellikleri: 

Blok girişinde anahtarsız şifreli giriş sistemi

Site çevresinde güvenlik duvarları

Otoparklarda otomatik giriş kontrol sistemi

Güvenlik...