05 / 05 / 2024

Doğa Rutkay Kamal

Doğa Rutkay Kamal

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimini Doğa Rutkay yapacak!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi araç teslimini Doğa Rutkay ile gerçekleştiriyor. Araç teslim töreni 11 Mart 2016 Cuma günü Akkent Paradise Gardens'ın satış ofisinde gerçekleşecek.

Doğa seçimini yaptı! Akkent Paradise Gardens projesi!

Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens hakkında satış ekibi ve Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. Rutkay, İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığına dikkat çekti.

Rutkay Aziz ve kızı Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu!

Deneyimli sanatçı Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay Kamal, Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu. Projeyi çok beğendiklerini belirten Doğa Rutkay, Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı.

Akkent Paradise Gardens'tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'lı reklam!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay Akkent’in marka yüzü oldular. ‘Doğa Seçimini Yaptı’ sloganıyla sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler.

Doğa Rutkay,evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.

Elements Doğa projesinde 2+1 loft daireler 790 bin lira!

Doğa Elements projesinde alanları 163 metrekare ile 214 metrekare arasındaki 2+1 loft daireler 790 bin lira ila 1 milyon 260 bin liraya satılıyor!

Zekeriyaköy Doğa Evleri sitesinde icradan 1.2 milyon TL'ye satılık dubleks konut!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, Zekeriyaköy Doğa Evleri sitesinde yer alan dubleks konutu 1 milyon 200 bin TL'ye satacak. Satış, 24 Temmuz Salı günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Pendik Doğa Park Evleri sitesinde 110 bin TL'ye icradan satılık konut!

Pendik 1. İcra Müdürlüğü, Doğa Park Evleri sitesinde bulunan konutu 110 bin TL'ye satacak. satış, 16 Temmuz Pazartesi günü 11:30-11:40 saatleri arasında yapılacak

Dragos Doğa Elements'te 289 bin liraya! 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Doğa Gayrimenkul tarafından Kartal-Dragos'ta konumlandırılan Doğa Elements projesi kapsamında iki ayrı ödeme olanağı sizleri bekliyor... Teslimlerinin Mayıs 2014'te yapılacağı projede 3,5+1 daireler 980 bin liradan başlıyor...

Doğa Rutkay Kamal Haberi

Doğa Rutkay Kamal

Güzel oyuncu Doğa Rutkay Alaçatı'nın gözde yeri Hacımemiş'te 'Cin' isimli bir mekan açıyor. Açılışı 10 Haziran'da yapılacak mekanı için şöyle dedi: "Ailemizin yeni gözbebeği, fikrimizin ince gülü, yıllardır hayalini kurduğumuz bistropub'ımızı açıyoruz. Cin şişeden...