07 / 05 / 2024

Rutkay Aziz ve kızı Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu!

Rutkay Aziz ve kızı Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu!

Deneyimli sanatçı Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay Kamal, Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu. Projeyi çok beğendiklerini belirten Doğa Rutkay, Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı.



Deneyimli sanatçı Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay Kamal, Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu. Projeyi çok beğendiklerini belirten Doğa Rutkay, Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığını anlatan Rutkay, "Proje peyzajı, sosyal donatılarıyla çok farklı. Bunca olanak için ek ücret talebi de yok. Aile kurmak, çocuk büyütmek için çok doğru bir yer" dedi. 


KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİLECEK 

Uzun yıllar Ankara'da yaşayan Rutkay Aziz ise "Geçmişte böylesine çağdaş yerleşim yerleri yoktu. Proje sayesinde komşuluk ilişkileri pekiştirilecek, yeniden yaşanmasına olanak sağlayacak" diyerek düşüncesini ifade etti. Kaykay pisti, mini golf gibi çocuklara özel alanların yanı sıra basketbol, voleybol ve halı sahalarıyla tenis ve squash kortunun bulunduğu alanda keyifli vakit geçirilecek Proje, ulaşım avantajıyla dikkat çekiyor. Çevreyolu ve havaalanına kolay ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlıyor. Akkent Paradise Gardens, kaliteli bir yaşam alanı yaratırken; ulaşım alternatiflerinin sağladığı kolaylık ile şehrin her noktasına hitap ediyor. Aynı zamanda kapalı devre kamera sistemiyle konut ve sosyal donatı alanları sürekli takip ediliyor. 


Habertük Ankara


Geri Dön